gonepoet
kimse kimseyi kandırmasın, biz adriana lima bekliyoruz belki ama sizler de adriana lima gibi kendinizi vazgeçilmez zannediyorsunuz. sevgi karşılıklı yapılan birşey sadece erkek aramaz, sadece erkek koşmaz bir aşkın peşinden. bizim kadar sizlerde ilk fiziğe ve görüşe önem veriyorsunuz kendinizi kandırmayın. sizde ki kalıplaşmış şeylerden bizde hoşnut değiliz yani. sizde bizde karaktere önem vermedikçe birbirimizi suçlamanın manası yok..

Yorumlar

artemis
burada yok şusu olan kız biraz salak,vazgeçilmez sanıyor tam bir aptal,ne zannediyorsun kendini diyen bütün erkekler ulaşamadığı ciğere mundar diyen cinsten.sadece cinsel olarak düşünmeyin duygusal bağlam için de geçerli çünkü gerçekten sevdiğin kadının göbüşüne de laf söyleyemezsin kılı tüyü de seni enterese etmez şekilsiz tırnakları da umrunda olmaz makyajsız suratına da ay öcü demezsin anlamadığı ya da yapamadığı iki şey de dikkatini çekmez ya da onu gerizekalı bulmazsın saçı mavi değil diye de terk etmezsin.yüz vermiyor diye devazgecilmez saniyor demezsin.e hani sevgi nerde ? o zaman dogru insani bulup seveceksin.acele etmeyeceksin.sevgi şimarikligi yapan kizlari svmeyeceksin.sevilecek cok kiz var ya da cok guzel ozelliklere sahip kizlar var.neyse sen de haklisin ama mesela ben yazımda kizlara da laf yaptim iyi okuduysan sen burda adriana lima diyince direk benim entry aklima geldi.
gonepoet
aslında bu yazıyı direk senin için yazdım.
sanki o yazdıkların bende varmış gibi ortaya atmışsın, çok kırıldım. genelleme yaptığın sürece yanlışa gitmiş olursun.
erkekler karakteri bozukla yapamaz , erkek biraz katıdır o konuda taviz vermez. fiziksel uygunsuzlukların dışında şimdi ki söyleyeceklerim. erkekte kadın da kendine bakmalı, güçlü görünmeli her zaman. kimse karşısında saç baş dağınık birini görmek istemez. ha kız dağınık topuz yapmıştır o ayrı. sınavım var ayrıntıları var bu konunun fazla aklımı dağıtmayayım. lütfen ön yargılarından kurtul, önce kendine bak ben nasılım diye, boşver başkalarını, onlar istediği gibi yaşasın.
artemis
kardeşim birtanem bak canımın içi.ben orda yüzde 70i dedim.sen belki yüzde 30luk kısımdasın.üniversite okuyorsun buraya kadar gelmişsin "erkeklerin hepsi" ile "erkeklerin yüzde 70i" ifadelerini ayırt edebiliyor olmalısın.ha şayet edemiyorsan bu da senin problemin.sen neden kırıldın onu anlamadım ? bu arada ben burda sizenr milletin hayatından diye ısrarla aciklama yapan tek kişiyim banane milletten ben kendimr bakiyorum ve tanidigim insanlar hakkinda yorum yaptım sen iyi okuyamamışsın ama :) neyse iyi finaller :d
gonepoet
konuyu unuttum eski mesaja da bakmaya üşendim o yüzden bir yanılma olmuş canım arkadaşım özür dilerim. kişi kendinden bilir işi der konuyu kendi adıma kapatırım.