muallim✔
ya arkadaş ortaminda benle ilgilenen kişilerden bahsettiğim de direk kanka hangi bolum okuyo yok kanka iiyi diil atamasi yok o bölümün gibi cevaplar aliyorum.sanki hemen evlencez hayir evlenecek olsak bile bi insani artik atamasina gore değerlendirir olmusuz.karsi cikinca da bu sefer denklik onemliymis yoksa ilerde sorun olurmuş vs vs.ben sevgi olduktan sonra paranin pulun bi anlami olduğunu düşünmüyorum.keşke ne bolümü okuyo diye değil de huyu suyu nasil ne kadar insan diye sorulsa😒İnsanlik da artik parayla, okuduğun bölümle kiyaslanir olmuş ne acii..

Yorumlar

anonim
hayat şartları :)
anonim
bahsettiğin konu benim insanlardan soğuma sebebim. söylediklerinde çok haklısın, insanlar kesinlikle okudukları bölüme göre değil karakterlerine göre değerlendirilmeli. ve benim için de en önemli şey sevgidir. sevdiğin insanla birlikte yediğin kuru ekmek bile çok tatlı geliyo insana. sevmediğin bi insanla en güzel evlerde otursan ne fayda, yüreğinde hissetmedikten sonra. parayı herşeyin üstünde tutan insanlardan nefret ediyorum. eğitim dediğin şeyde sadece okulda alınmıyo zaten.
muallim✔
aynen anonim kesinlikle öyle agzina saglik..
imhotep
bi kuru soğana bı göz eve mutlulukla gırıosan, saraya istemeyerek girenden daha üstünsündür.
foreveralone
ulan su dışarda arabası parası olupta erkelerin bi ton kaldırdığı kızların hiçbiri bu sitede yok galiba acayip şaşıyorum
muallim✔
vardir illaki ama onlarda şöyle arabasi olsun şöyle cuzdani dolu olsun diyecek yürek yoktur.yada bu siteyi zaman kaybi gibi düşünup vakit harcamiyolardir o yüzden denk gelmiyo olabiliriz.ama aklinda bulunsun @foverelone o kizlardan biri digilim sanki biraz yazima ironi yapar gibi yazmişsin..ama sen de haklisin bizim gibilerin nesli tükenmek uzere inanmak zor gelebilir sana..disarda gördüğünüz kizlarla butun kizlari genelleme işini bi biraksaniz on numara olcak..
lehrer
para olmadan mutluluk olmaz kendinizi kandırmayın derim.