nth
her taciz,tecavüz olayı duyduğumda öyle kinleniyorum ki bütün erkeklere.geçtiğimiz yaz tatilinde yine bi tecavüz olayı olmuştu. akşam yemek yiyoruz ailecek bi yandan da haberleri izliyoruz o sırada bu tecavüz olayının haberi çıktı ve erkek kardeşimin benim yanımda olaya getirdiği yorum şu:& #39;kızın makyajına giyimine baksana hak etmiş.& #39; tek kelime bişey diyemedim. o günden beri kardeşimde dahil bütün erkeklere potansiyel tecavüzcü gözüyle bakıyorum ve kendime düşüncelerime gerçekten engel olamıyorum. kadının kıyafetine makyajına bakıp da tecavüzcüyü haklı gören potansiyel tecavüzcüler pipiniz kopsun emi!

Yorumlar

bjkfalan
İslam dinini bilen insanlar için şöyle bir yorum var kadınlara sakınmak farz ama sakınmıyorsa erkeklere sakınmak farz. bunu buraya yazarak için rahatlamaz ama şöyle bir şey var eğer kız kardeşi ya da ablası ya da ailesinde önem verdiği bir bayan varsa erkeğin o zaman emin ol erkekler o sapığı bulup öldüresi geliyor. bu yüzden genelleme yapma lütfen herkes o sapık gibi değil.
kimimbenn
sen oyle dedin diye hepimiz potansiyel tecavüzcü olduk zaten. bazen ne dediğinizi hiç bilmiyorsunuz!
gozlerlensmi
ayrıca senin kardeşinle konuşup onu uyarman gerekiyordu susman çok saçma olmuş. sinirini bu şekilde atmamalısın
heracles
daha dun degil de gecen gun ozgecanin babasi kizina sarki yazmis ebru gundes seslendirdi gercekten cok uzuldum ya.
bundan 6 yil oncede omude kiz kendini asmis dolmuscu kiza sey yapmis. bakin burda suc erkektedir. erkekde namusunu korumak zorunda kadina verilmis bisey degil madem ogle hz.yusuf ne diye 12 kapili odadan kacmaya calisiyordu. modern dunyadayiz kadinda istedigi gibi giyinebilir erkekde bu kimseyi ilgilendirmez ama sokaktan yada yasam merkezinden misal bir kiz grubu geciyor mini etekli ve bahsedilmis bir guzelligi var sen kalkip buna bakamazsin baktin 1 kere bisey olmaz ondan sonra bakmalarin goz zinasina gecer ve gunah yazilir. o senin bacinda olabilir yada az sonra erkek arkadasinin yanina oturacak bir kiz. erkeklerde gozlerine hakim olmali. ama senin burda tecavuzcu gibi bakman cok yanlis ne erkekler var sevgili eli tutmamis ne erkekler var kizlarla konusamayan kekeleyen ama nede erkekler var akli fikri dedigin seyde yilbasi gecesini sevisme gecesi olarak goren.
burdan erkeklere kendinizi esinize saklayin ve kizlarada aynisi esinize saklayin sabredin elbet evleniceksiniz.
mortavsan
keske hepimiz nefsimize hakim olabilsek dünya çok güzel olurdu. şeytan her seferinde önümüze bayrak asıp pis pis sırıtıyor. bilseydik eğer yapmazdık. İnsan yanacağını bile bile yapıyor. birçoğumuz nefsimize köle olmuşuz onu köle yapacağımız yerde biz olmuşuz. nasıl topluluklar olduk böyle. sadece müslüman olarak değil dünyanın her yerinde herhangi bir din olması gerekmez ateist de olsan nefsine kendine hakim olman gerekir. İnsanoğlu işte. bu dünyaya geldik geleli ancak zarar veriyoruz. acaba öbür tarafta da aynı öı devam edeceğiz. allah ın rahmetini bereketini merhametini haketmediğimizi düşünüyorum. ben olsam kendimi o kapıdan sokmazdım. merhamet etmezdim. o kadar büyük bir güç ki herbirimize yetiyor sonsuz evrene hükmediyor. bize gönderdiği kitabı okumaktan aciziz malesef. oysaki o kadar güzel kurallar çerçevesinde hayatımız şekillendirilmiş ki biz illa kendi bildiğimizi yapacağız. helak olmadığımıza ne kadar şükretsek az.
mortavsan
@Lens ben olsam kaşığı ağzına vururdum ne diyon la sen bizde bayanız ? diye 😠😡
foreveralone
bikaç önceki yazında 40 yaş üstü "tecavüzcüleri" stalkladığını yazmışsın ayıp değil mi?
nth
nth @nth
8 yıl
ben kendi düşüncelerimi söyledim. içimi döktüm sizde kendinize göre yorum yapmışsınız.saygı duyuyorum.o an öyle kalmıştım bişey diyememiştim ama daha sonra konuştum kardeşimle az çok zihniyetini çözdüm uyarımı yaptım daha da yapabileceğim bişey yok bana hak verdi ama içini bilemem tabi hala öyle düşünüyorsa yapacak bişey yok ama bir daha yanımda öyle bi cümle kuramayacak ondan eminim.
nth
nth @nth
8 yıl
@foreveralone , ben orda cinsiyet belirtmiş miyim? nerden biliyorsun erkek olduğunu?
foreveralone
eminim ki erkektir ama açık kapi bırakmissin önemli değil yani bi dediğiniz diğerini tutsun o anlamda dedim sitede ben birgun öyle bakmayla olmaz ne var gelsen diyip ertesi gün yaşamda öyle pat diye de gelinmez ki diyip reddeden gordum ondan.
ziraahatmhnds
önce ahlak ve mânevîyat... başka türlü çözüm yok... net...