bjkfalan
bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorum mesela bazı insanlar seninle dalga geçebiliyor sen iyi niyetinle yaklaşırsın ama karşı taraf onunla eğlenmeye çalışır. bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. aslında güveneceksin ama sırtını tam dönmeyeceksin.. İşin kötü tarafı ise dalga geçildiğini sonradan anladığın an. nefret bile edemiyorsun dalga geçenden niye çünkü iyi niyetle yaklaşmışsın iyilik düşünmüşsün onun gibi olamıyorsun aklın izin vermiyor yaşam tarzın izin vermiyor en iyisi boşvermek diyor kalbin ve sende kalbini dinliyorsun. şimdi insanlar istedikleri kadar dalga geçebilir ama en iyisi boşvermek..

Yorumlar

mortavsan
İstediği kadar dalga geçsinler. bir insanın kendine güveni tamsa,kendini seviyorsa kimin ne şekilde dalga geçtiğini umursamaz hatta belki farketmez bile. sadece güler geçer bi tarafına bile takmaz. bu da dalga geçeni sinir eder. gülüp geçeceksin. hayat gülüp geçilemeyecek daha nadide şeylerle dolu. gülümsemeni silmelerine izin verme.
bjkfalan
gülümsemelerimi kimse silemedi bu zamana kadar da sadece akıllıyım ayağına yatıp karşı tarafı salak yerine koyuyorlar ya o komik olan neyseki bazı şeyleri görebiliyoruz sağolasın mortavşan..
mortavsan
evet görebilmek güzel. öyle insanları uzak tutmak gerekiyor. dediğin gibi o kadar komik ki o halleri. 😂
bjkfalan
ya da öyle insanlarla hiç tanışmamak gerekiyor mortavşan 😊 acaba uzaklaştırmayıp onların o komik hallerine gülsek mi eğlence olur 😁 bu arada hayatımda ilk defa mor tavşan görüyorum 😝
mortavsan
yeni gelenler bilmez beni. andromedalıyım ben. 😊
bjkfalan
andromedalı arkadaşım bile oldu desene 😝