anonim
ben de size arkadaşlar üç tip erkek modelinden bahsedeyim diye girdim ama farkettim ki birak uç tipi bir tip erkek modelini bile zor yazdim😂çünkü hepsi ayni tip bizim türde hiç olmazsa seçenek var😉şikayet etmeyin yani beyler 😊ayrica bn o uç seçenekten hiç birine girmiyorum dördüncü seçenek eklenmeli bnce sayin kadin sarrafi arkadaş..

Yorumlar

foreveralone
a dur bakayım yoksa sen şu adam gibi seven sadık dürüst iyi niyetli olan insanlardan misin hahahahah
anonim
yada yeterince erkek tanimadigim için yazamamişimdir.hani demiştim ya ayni tip diye tam da bundan bahsettmiştim işte art niyetlisiniz hepiniz buraya hepsi ayni tip yazmamin sebebi önüme gelenle arkadaslik yapmayip hepsini de tanimadigimdan ayni tip gibi geliyolar.ama yok sizin zikrininiz ne ise fikrinizde o olduğu için normal tabi hemen yazdiklarima bu şekilde yorum yapmaniz.
database
bir kere art niyetli demişsin yorumda art niyetli olan sensin mantık itibariyle cinsiyet katmadan her insanın iyisi kötüsü olur. ek olarak kimseye de kötü demedim içinizde yazdığım tip kadınlar yok diyorsan körsündür. tartışma çıkaracak birşey istemiyorum ki net olarak oraya yazdım erkeklerde de var bu durum diye ama anlamak istemeye ne anlatabilirsin ki. sana tavsiyem olaylara yorumlara daha geniş çaplı bak dünya küçük bir yer değil :)