imhotep
bugün kötü kedi şerafettin e gittim. animasyonu türkiye standartlarının üstünde olmuş. çizgi romandan bildiğimiz üzere bolcada küfürlü. ama öle çok da şaapmamak lazım idare eder bi filmdi... her neyse filme 15 yas yasagı vardı. film ara verdi, 3- 4 koltuk yanımızda yanyana oturan iki çocuk vardı taş çatlasa 14 15 yaşında nasıl küfürlü konusuyorlar anlatamam bagıra bagıra bıde. önlerinde de ıkı tane bayan var. valla tam abisi diyip bi kalaylıcaktım ışıklar kapandı fılm tekrar basladı. önlerınde oturanlar donup böle kotu kotu fln bakmasına ragmen sanıye bası kufur edıolardı bagıra bagıra. o yaşlarda kardesınız akrabanız varsa böle falsolarını gorursenız hemen nasıhatını verın. ben kalaylasaydım kazayla ters bı cevap verselerdı cok sahane bı dayak yıceklerdı. gerekırse siz dayak atın sokaga salmayın böle ergenlerı. herkes adam gibi davranmak zorunda toplum ıcınde yası ne olursa olsun...

Yorumlar

misty
ben küfür edilen bir ortamda büyümedim hatta ve hatta liseye gelene kadar duyduklarımın küfür olmadığını anladım.bir de samsun a geldim sonrasında ömrümde duymadığım küfürleri duydum nasıl bir arşivi var buraların ya hu.en küçük çocukların bile dilinde küfür hiç güzel değil onlar konuştukça ben kafamı yerden kaldıramıyorum.bence de toplum olarak bu işe bir el atılmalı.
imhotep
ya samsundan cok daha beter yerler var o konuda. toplum olarak bu işe el atıcaksak bunun ılk yolu evden aıleden gecer yanı. dikkat etmeli cocuk yetıstırırken.
misty
kesinlikle küçük yaşlarda çocukların algıları sünger gibi zaten çevrelerindeki gördükleri ve duydukları şeyleri atıyorlar hafızalarına.eğitim ailede başlar önemli şeyler bunlar bazı insanlar için basit görünse de.bununla eğlenip gülen insanlar var çocuk da iyi bir şey yaptım sanıp devam ediyor.