denizadam
bir kerede sevgimize karşılık bulsak olmaz mı. bu kadar süründürmek niye arkadaş. bizdekide kalp bizimde duygularımız var. erkeğiz diye vurup parçalamayın işte.

Yorumlar

Gerekovic
olur aslında karşılık bulsak ama ne demisler? karşılıksiz olunca ask olurmus. yani buna benzer bir seylerdi:) süründürmek konusunda haklisin. iki taraf da surundurulmemeli cok fazla. ama nasil desem, guvensiz bir insansa yapamaz hemen. sana da aci vermek istemediginden istemiyorum diyebilir.
alexithymic
en fazla 3 kere sorun kızlara bu tür ilişki şeysilerini. 3üne de red alırsan bırak demek ki gerçekten istemiyo. buna rağmen hala ısrarcıysan sürünmeyi kendin istemişsin demektir. olmayınca olmuyo anlayış göstermek lazım.
hiperkrat
@oas kavuşursan meşk, kavuşamazsan aşk olur derler :) @denizadam haklısın bunun cinsiyeti yok ego yapan insandan kaçmak lâzım.. biz elmayı seviyoruz diye elma da bizi sevmek zorunda değil malum ama burda farkı oluşturan etmen üslup :)
Gerekovic
heh iste hiperkrat onun gibi bir seydi. bir de poyraz karayel'se bahru baba bir sey demisti de. o kafami karistirdi:d
bridion
İnsan yalnızca bir kere aşık olur. diğerleri arayış, kaçış da aldanıştır bana göre. bütün saflığınla ve samimiyetinle duygularını ifade edersin ve karşılık bulamayınca siddeti daha da artar sol göğsündeki depremin. sonrakilerde ise hep çekimser kalınır zaten.
Gerekovic
@herseyeyokdiyenadam peki o kisiyle olmazsa, olmayacak mi? sonuc mantik evliligi mi?
tutunamayanlar
@bridion çok haklısın 👍👍