free
evet sonunda nickim gibi freeyim :)) haksızlık yapan insanlara karşı ders verme gibi bir saplantım var.bu iyi bir özellik mi yoksa kötü bir özellik mi ? bilmiyorum..aylarca bir çok insana ızdırap olan kum tanesi kadar beyni olmayan bir adama daha dersini vermenin mutluluğu içindeyim yaşasın içimdeki hak prensi :))) katkılarından dolayı sayın admine teşekkür ederim :))))) saygılar sevgiler dedikoducular..

Yorumlar

Gerekovic
sen ne ettin yine free? :d ellerine sağlık der ve giderim :)
free
ne ettim :) köşeye sıkıstırdım sag sol sag sol kroşelerle vurmak yerine önce sağlam bir sağ gösterdim sonra solla yere serdim oas :))
Gerekovic
bak bak bak sağ gösterip sol vururmuşsun sen demek :)) sana mı bir şey yaptılar yoksa başkasına mı? :)
free
önemi var mı ben yada başkasına yapılmasının ki? yapıştırdım geçtim umurum da olmaz artık ...herkese yapılan bir haksızlık var ortada kendini savunamayan aciz insanlar var içlerinde de..
Gerekovic
sana ya da bir başkasına yapılmasının pek önemi yoktur. ama bazı insanlar vardır ki göz yumarlar. o sebepten demiştim. yoksa yaptığın mantıklı. koruman. ama onların da kendilerini korumalarını öğrenmeleri lazım, tabi yaşları kendilerini koruyamayacak noktaya gelmişse başka.
free
kendilerine koruyacak yaştalar ama haklarını bilmiyorlar biraz öğretmeye çalıştık :))) aslında tam da senin alanın avukattın sen değil mi ? :))
Gerekovic
evet mezun olursam avukat çıkışlı olacağım :) haklarını öğret kendini savunamayanlara fakat kendini savunma şekillerini öğret :)
artemis
sen yine çok da free olma da :d nolur nolmaz
free
oldum bile istifa dilekçemi veriyorum bugün :)))