anonim
yapacağınız en iyi iyilik burası aracılığı ile bulacağınız kanser hastalarına 2 saatinizi ayırarak trombosit vermek. 2 saat ve 2 iğne acısı dışında size bir zararı yoktur. her 15 günde bir kere verebilirsiniz. kanserli cocuklar hastaneye bir yattıkları zaman ortalama 1-2 yıl hastaneden cıkamıyorlar. onlarca kez ihtiyaçları oluyor bu yardıma, ve gerçekten mağdurlar,muhtaçlar.
not: site sahipleri ile alakam yok, sadece üniversitede çalışan bir doktorum
https://www.facebook.com/samsunacilkan

Yorumlar

anonim
kan kaybı da yaşamadığımız için sonrasında bayılma, yorgunluk filan da olmuyormuş. aslında kan vermekten daha kolay. sadece başımıza geldiğinde ilgimizi çekiyor. ben daha çok bilgi almak istiyorum. bunun için hangi bölüme gelmemiz gerek? ben mesela zayıf yapılı biriyim, bu fark eder mi? yoksa yalnızca damar yapısına mı bakılıyor?
anonim
ben bu tür şeyler yapmayı insanlara yardım etmeyi çok istiyorum aslında ama kilom 50 nin altında olduğu için tam kan veremiyorum. trombosit verebilmek için de kilo önemli midir? birde talasemi taşıyıcısı olan biri kök hücre verebilir mi bi hastaya? cevaplarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.