nth
annemi rüyamda gördüm ve tam sarıldığım anda lanet alarm çaldı. boğazımda bi düğümle uyandım. öyle garip bi his ki hem görmek istiyorum ama görünce de kendimi toparlayamıyorum hatta bu yüzden fotoğraflarına bile bakamıyorum. görmeyince de aklımdan çıkmıyor ama yaşıyor gibi gelmiyo en azından. o iyi mi ne halde nerelerde bizden haberdar mi? beni affetti mi? öyle çok cevapsız soru var ki..nefes alamıyorum.

Yorumlar

tutunamiyoruz
bu tarz sorularla kendini cezalandırma. bir evlat ne hata yaparsa yapsın anne ve baba hep affeder onu. bize düşen görev onlara layık olmak. nurlar içinde yatsın inşallah.
anonymous
bence eğer karşılaşma imkanın varsa git karşılaş konuş onla. tutunamiyoruz gibi ben bu yazidan vefat ettigi kanisina varamadim.
nth
nth @nth
8 yıl
@tutunamiyoruz teşekkürler.affeder tabi ki ama affettiğini onun ağzından duymadan,bakışlarında görmeden kaybetmek öyle koyuyor ki insana engel olamıyorum kendime affetti mi sorusu çıkmıyor beynimden.
nth
nth @nth
8 yıl
@anonymous çok yanlış anlamışsın sen yada ben anlatmayı beceremedim sanırım. maalesef vefat etti.keşke dediğin gibi bi imkan olsa ..
tilki
öncelikle kaybın için derin üzüntü duyduğumu ve senin için sabır dilediğimi bilmeni isterim. vedalar hep zamansızdır. yarım bırakır insanı. ancak bu durumda yapılabilecek kendini mutlu etmeye çalışmaktır. hayata daha emin adımlarla yürümektir. sen ne kadar güçlü, ne kadar mutlu olursan, kaybettiğin de o kadar huzurlu ve mutlu olacaktır. unutma o seni herzaman bi yerlerden izler. ve sen gülümsedikçe mutlu huzurlu olur. birbirimizi tanıyamasakta kayıtsız şartsız yanındayız dostum. güzel pazarlar.
anonymous
şu an çok üzüldüm. özür dilerim yanlış anlamışım 😕😕 mekani cennet olur inşallah.