free
yanında iki sarı bıdıkla uyanmak dünyalara değişmem bu duyguyu, yaklaşık 12 yaşından beri hayallerimi süsleyen şey..uzun zaman sonra dün sabah kendimi iki şipşirin sarı bıdıkla oynarken buldum, atcılık oynadık evin içinde.. ne kadarda güzel gülüyorlardu, tutturdular lunaparka gidelim diye apar topar giyindik ve birini sağ elime birini sol elime aldım lunaparka doğru yol aldık çarpışan otolara bindik beraber, elmalı şeker yedik, trene bindik v.s yoruldular erkek olan biraz afacan kucağa bincem diye tutturdu dönüş yolunda eee malum kucağa aldık, kız olanda pek kıskanc oda kıskandı onuda aldık kucaga, kucakta iki sarı bıdık eve dönüyoruz.. magazanın önünden geçerken erkek olan arabaları gördü.. illede alcam diye tutturdu... neyse girdik magazaya arabaları alırken bızım kıskanc kız olan bıdık dururmu oda taktı bebeklere onada bebekleri aldık..magazadan cıktık koyulduk yola..bizim bıdıklar acıktılar tabi.. avmye döndük magazadan cıkısta burger yıyeceklermıs, ee napalım soyledık menulerı oturduk, karınlarını doyurduk bıryandan da afacanlar uslu dururlar mı aldıgımız hedıyelerle oynamaya calısıyorlar mekanın içini panayır alanına cevırdıler.. karınlarıda doymustu bırazda yorulmuslardı.. bırını sağ elıme dıgerıne sol elıme aldım koyulduk yola.. eve dogru gıdıyoruz.. o sırada bır gurultu yerdeyım megersem uyuyormusum...gözlerimi bir açtım evdeyım yatagın yanında mamala gibi yere serilmişim.. gitmiş sarı bıdıklar :))))))

Yorumlar

rahatsiz
bissürü sarı bıdığın içinde boğulasıca:)))
free
@rahatsız inşallah ama boğulmayayım pls...çok insafsızsın cani kişilik :) onca yıllık hayalim gerçekleşiyor ve bu olurken boğulmamı istiyorsun.. @dipnot ne yazık ki öyle :( dipnot [ sana not yok] :))
rahatsiz
yalnız bende diyorum free nerelerde bana bi sözü vardı. mart kapıda sonuçta. meğer bıdık kovaliyormus ahshadhdhjs
Gerekovic
bu rüya mıydı ya? ben o kadar da hayalini kurdum canlandırdım :/ free umarım gerçekleşir sarı bıdıklar ikiden çok olur :d
free
sözüm söz :))) ne zaman nereye istersen gelir :))
free
malesef rüyaydı gerçekleşmedi halen rüyalarda buluşuyoruz :)))
rahatsiz
ahahhaha free en samimi dilekte bulunup cani mi oldum shshahha :):) sana bırakıyorum söz işini:):)
free
@Dipnot +5 puan hemde senden iyimisin sen elini bir başına götür bakim ateşin felan mı var yoksa :))) hasta değilsin dimi :))
Gerekovic
bence sen bir an önce sarışın bir bayan ile evlen :) gerçekleşir zamanı geldiğinde. allah nasip ederse :)
free
boğulasıca diyonya delüüü.:)))) yıllarca bekle ve o anın tadını çıkarırken boğul yazuk değil mi bana :)) ben sözümü tutarımda sen deşifre olursun sıkıntı orda :)) yoksa no problem şimdi de şimdi olsun :)))
rahatsiz
ohoooo hayal oldu bizim söz o zaman:):) deşifre olmadan başka yolu yok mu bunun shshahaj
free
valla takıldığım bayanlar sırf bu sarı bıdık hayalimden dolayı sarışındı ama cocuk yapacak kadar kalitelisine denk gelemedim oas :)) o sarışın bayan yok henüz :)))
Gerekovic
sen sarışın değilsen, çocuğun sarışın olma ihtimali pek yok biliyorsun demi free? :d çıkar bir tane düzgünü be :d bekle sen :d
free
@rahatsız valla yol bulursan sözümü tutarım :)) deşifre olmadan bulabıleceğini sanmıyorum :))
@dipnot nanik :))
free
samsunda çakma şarışın çok oas ne yazık ki :)) şarışın bulma ihtimali düşük yani :) bana gelince tuzak soruya düşmeyeceğim şarışınım ya da kumral ya da esmer ^^ :))
free
@Dipnot belki benimdir o azucuk beynini yakayım senin :))nanik :))
rahatsiz
@free tamam o zaman gidiyim ben shshbsba şarap da gitti zaten shsbnsna
free
@rahatsız yaratıcı fikirlerini bekliyorum :))) sözümü tutmak için :)) de hadi git sen biraz iç :=)
free
@dipnot ne çok sevdin sen beni yahu büyük zevkle hayal kırıklıgına ugratıyorsun felan tşk derim nazik bağyan :))
Gerekovic
yahu ben tuzak soru sormadım. sen kendin tuzak sandın :d çakma mısınız diye sor gidip :d
free
@oas kopardın beni gece gece ya ayırt etsem bakıpta olmaz mı ? neden soruyoruz :))))) dayak mı yedirteceksin bana ille :)))
Gerekovic
yok belki "ne kadar da dobra bir çocuk..." derlerdi :d :d la olum ne yapacaksın ya? ben bile ayırt edemiyorum bazen. o derece hakikiye benzer boyatıryorlar :d d:
free
@oas derler derler ...... tak kafaya insin çanta :))) yemekler içinde boğulasıca seni :)) sormak olmaz başka yol bulmak lazım düşeneyim bunu ben :)) @dipnot sevenim var sonunda bir tane sitede yuppi mersi [nanik]
Gerekovic
ben niye yemekler içinde boğuluyorum ya :d sen git çakma sarışınlar içinde boğul! :d :d
free
@oas sitede okuduğum yazılarda en fazla yemek muhabbeti yapan sensinde ondan delü :))) öyle beddua etme nolurr :)) öl de daha iyi be :))
free
@dipnot aman git delünün zoruna bak :)) sanki tuttuk zorla elinden salmıyoruz :)))))))[nanik]
Gerekovic
ula sen nerelisun :d ya o muhabbet benden çıkmadı ki :d bjkfalan'dan çıktı hep. kavurmayla başlattı. site beni görüyor :d yoook bu dua sana çok güzel oldu :d :d
free
@oas türkiyeliyim ula :))) ben okudum gördüm senden çıkıyor hep :)) yemekler içinde boğulasıca diyorum ve gidiyorum terk ediyorum buraları hı :)))
Gerekovic
belli belli :d yahu bak benden çıkmıyor.. neyse itiraz etmeyeceğim daha fazla :d sana ne oluyor be? hıh asıl ben def ediyorum seni bu mesajın altından :d :d :d