free
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bir kaç gündür yoktum...dağ ova bayır dolaştım.dağ ova bayır derken dersten bahsediyorum tabikide...geçen gece para çekmek için çiftlik inek bankın önündeki atm ye kartımı soktum..saat 11 civarı felandı yazdığım tutarı bir türlü çekemedim günlük çekme miktarının altında yazmama rağmen..sonra can sıkıntısıya bir arkadaşımla buluştum bulvar avmdeki inek bank atmesine geçtik ordada aynı sorun ikimizde denedik para çekemiyoruz..anlam veremedik başta sonra o gün inek bankın tüm atmlerini soymuşlar bunda karar kıldık :))) şu inek bank atmlerindeki paraları bitirmeyin beni isyana bağlatmayın ulannnnnnn acil ihtiyacımız oluyor!!!!

Yorumlar

karakeci
bir anim hatirima geldi. yazinin altini isgal edicem sanirim.. ben son paramla meydana gittim sikinti yok ne de olsa para cekicem :d ama malesef bende karsilastim bu sorunla ve parayi cekemedim. o sirada bir dilenci gorup ondan para istemistim.. he benim deli kafam ilk olarak baska atmden cekmek aklima gelmez de dilenciden para istemek aklima gelir.. yuru git kardesim diyip basindan atmisti.. dalga gectim sandi herhal. :d
free
hahahah aha bir delü daha :)) gece gece iyi güldüm ya dilenciden para istemek ölmeden yapılması gerekenlerden biri olsa gerek:))
blue
gecen banada oldu yeşilyurt içerideki bankamatik de para yoktu dışarıdaki bankamatiklerde aynı şekilde sıfırı tuketmisler sinir bozucu bir durum, ki o an acil lazımdı :)
karakeci
yahu birde diyorum yarin iki katini geturirm falan ama yok vermedi ya la bana para :d bak simdi gicik oldum hatrlayinca
free
gider döversinde sen şimdi yarın :))
Gerekovic
geçmiş olsun. valla şu an bu durumu anlayamıyorum. ben burada bir atmde olmayınca, öbürüne gideceğim mecbur diye sinirleniyorum :d sonuçta iki atmsi var sevgili pttciğimin :d de karakeçi sen ne ettin ya :d
karakeci
hic isim olmaz ama elimde bozuk paralari sallaya sallaya onunden gecmek isterdim :d oas sorma bacim sorma yaptik bi delilik ama yani olsun simdi guluyorum hatirlayip :d
free
@dipnot bak ya birde gelip mesajıma hakaret ediyor fururum seni he :))
Gerekovic
keçi valla iyi yapmışsın da ben olsam ben de vermem :d dilenciye zor para veriyor millet. o da zor kazanıyor :d
free
@dipnot bırak bırak kalemimiz çok güçlü olmayabilir neden dalga geçiyorsun ki :/
free
yoo ordaki kalem sözcüğü acaba başka bir sözcüğün yerini tutuyor olabilir mi ? hani ünlü bir yazara usta kalem denir :))) türkçe mi konuşturalım şimdi ille :) uyuzluk mu yapayım sana :)) yapayım madem o cümledeki kalem sözcüğü hangi sözcüğün yerine kullanılmıştır ??? heh çık şimdi işin içinden bakalım çikabilecekmisin :))
free
@bende sayısalcıyım...şimdide sayısalcılara hakaret :d aboww sen bu gece bu sitede çok yuhh alacaksın anlaşıldı :)))
free
@Dipnot gıcıktım unuttun mu ? dipnot[nanİk] :))) ki ile başlayan cümleler hoşmuş :))) iyi edebiyat yapan nanikçi hanımefendi :)))
free
@dipnot heh doğru yolu bulman iyi oldu :))) bana böyle şeylerle gel canımı ye derler ya hani ondan :))))