anonim
yahu hiç tanımadığım, hiç konusmadigim bi insan nasıl ruyalarima kadar girebilir. sadece iki defa gördüm üniversitede muhendislikte olduğunu tahmin ettiğim gözünün altında belirgin bir beni olan arkadaş. sana soyluyorummm sadece iki defa gördüm çık artık ruyamdan aklımı karıştırmaaa. .....

Yorumlar

anonim
aklına girmek için ne yaptı ki bu kadar
anonim
işte bilmiyorum sadece 3 dakika konusmusuzdur bi anket için yardım almıştım o gün bu gündür aklıma geliyor. çok acayip sanırım kafayı yiycem manyak miyim ben.... ne alaka elin oğlunu rüyamda görürüm düşünürüm :)
anonim
belki o seni düşünüyordur sen de o yüzden rüyanda görüyor olabilirsin senin de sevgilin yoksa problem olmaz sanırım.
anonim
çocuğu tarif eder misin biraz hani üstünde ne vardı falan bide ne zaman gördün
anonim
onun beni düşünme ihtimali çok düşük farkında bile değildir ki birbirimizi bulmamız çok daha düşük bir ihtimal hayırlı diyorum ve bir an önce ruyalarimi terk etmesini diliyorum:)
anonim
şu çocuğu tarif etsene biraz hani nerde gördün üstünde ne vardı hangi gün falan
anonim
belki sen bişey yapmalısın mesela git mühendisliğin kantininde onu bekle rüyalarına girdiyse önemli bence
anonim
çocuğa tam bakamadım ama üzerinden çok zaman geçti beyaz mont tarzı bişeyler vardı sanırım kazakta olabilir ama beyaz gitmişti. hayırdır yoksa o kişi sen misin tanıyon mu:) mühendisliğn kantininde beklemek saçma sanki biraz ama yaşam merkezinde öğle arası yemekten çıkarken rastgelmistim sanırım yemekhanede bulabilirm ama ne diyecem sen hayırdır diyecektir bana:)
anonim
emin ol sen hayırdır demeyecektir bi şansını denemelisin bence
anonim
taniyorsan açıkça söyle:):) ben zaten cesur biriyimdir söylemekten de cekinmem ama sadece bi kaç defa gördüğüm birisine ne diyebilirim ki öncelikle biraz daha analiz etmeliyim:)
anonim
bence yarın yemekhanede aynı masaya otur
anonim
tamam yarın dersim yok ama gidecem yemekhaneye:) ama nerden bilecem kaçta yemek yiyecegini yine ben gittiğimde yemekten kalkıyor olursa:)
anonim
yemekhane 11"30 da açılıyo heralde o saatten sonra beklemelisin
anonim
dostum bana bak suan cok gaza geldim yarin gidip hayallerimi çöpe atip donmeyeyim:) sen bana tanıyıp tanımadığını söyle bi garantileyelim:)
anonim
tam bi tipini tarif et bende tam emin olim
anonim
beyaz tenli uzun boylu(1.85 civarı daha uzun olablir) sanırım renkli gözlü ama tam olarak bilmiyorum rengini:) işte öyleeeee
anonim
he benim dediğim çocuk o kadar uzun değil beyaz tenli ama renkli gözlü değil maalesef
anonim
oldu o zmnn hayırlısı diyorum:)
anonim
ama yine de yarın gidecem nasip kısmet :)
anonim
hayırlısı o zaman
anonim
gitmedimmm:) vardır elbet bir hayır nasipteyse eğer döner dolaşır yine bulunur:)