telli
erkekler ne şanslısınız olum ya. niye böyle yazdım bilmiyorum ama şanslısınız işte...

Yorumlar

Silinmiş Kullanıcı
regli görmediğimiz için şanslıyız, doğum yapmadığımız için şanslıyız. bıyıklarımızı alma derdimiz yok (gerçi bıyıklı kadınlar görüyorum, çok ayıp ediyolar)
telli
ahhaah aynen hislerime tercüman oldun
Silinmiş Kullanıcı
biraz da gerçeklerden konuşalım o zaman. hayatında kadın olan erkek 1 hafta öncesinden trip yiyor, adına pms diyorlar. sonra regli döneminde trip yiyoruz buna da "ne var 1 hafta dişini sıksan diyor" 4 günlük şeyi 7 gün olarak kaptırması da ayrı bi trajedi. tabi sonrasın da 1 hafta da normalleşme ile geçiyor. kadın bildiğin bidon gibi oluyor o bir haftada bıyıklarını da almıyor inattan. olan biz erkeklere oluyor! ondan sonra efendim sakallarını bıyıklarını kes diyorlar, ulan ben sakalı bıyığı kessem senin bıyıklar bana batacak?
telli
sen neymissin be :d bi git bi yazma bisey ben şok ben iptal
matricariachamomilla
şanssız olanlardır asıl erkekler.bir diğer erkeğin var olabilmesi için bir kadın gerekir.
imhotep
@matri bir diger kadın için sporla üreme mi gereklı ben çözemedım onu. @telli toplum baskısı rahatlık güç korkuların daha az olması gıbı durumlar ıcın yazdın galıba sen bunu. ama buna ek olarak hayat stresını omuzlarında daha cok hısseder erkek. yıkılmaya hakkı yoktur. yola dusup aglayamaz. dımdık durmalıdır her zaman. yasadıgı her serefsızlıge karsı dımdık durmalıdır.cunku ondan guc alır ona baglananlar... heee bencede erkek olmak daha kolay ama işte adam olacaksın o onemlı. fiziksel dezavantajlar sizde zaten onlara yapacak bısey yok :d
anonim
sansımız olsa ben iddaa dan ali ağaoğlu olmistum be kızım eheeey bee😂
matricariachamomilla
@imhotep bırak allah aşkına sen çözme öyle kalsın of ya geldin bozdun havamı .s.s. oynamıyorum be asd:
imhotep
@matrica mızıma ya ne güzel oynuyorduk ıste :d