mecnun55
benim kız arkadaşım daha önce sevgilisi ile arasında bir ilişki yaşamıştı. bunlar lisede 4 kız arkadas beraberrın dost olmuşlar. hıc kopmayacagız demişler ama hepsınınde başından gecen olaylar aynı. benim kiz arkadaşımın basından ne geçtiyse onlarında basından gecmis. bu aksam bunları öğrenince beynimden asagiya kaynar sular döküldü. en basta istediğim tek şey vardı sevmek sevilmek ama su an da ben içim içimi yiyorum ya içim içimi yiyorum. diyorum ki ben ne yaptım mevlam da ben bunları yasıyorum. benım samimi olduğum ve hatta insanları bizzat tanıdığım kişilerin hakkında bunları duyunca soğuyorum ya insanlardan. İlerde o vasfı nasıl tasıyacaklar. ben aklımı yıtırecem. akıllı düşünemiyorum. bı çıkış kapısı yarabbi. benı bu sınavınla deneme ne olursun. ve kimseyi kınamayın başınıza gelır. ben yanıyorum kalbim ağrıyor sız ne olursunuz sahip cıkın. bakın cidden yasayan biri olarak dinleyin beni.

Yorumlar

frances
ne yaşamışlar? tövbe yarabbi! İlk cümleden kızın oğlanla cinsel ilişki yaşadığını anladım. İkinci cümlenin ortasında da grup yaptılar filan sandım. o kadar büyütecek ne yaşamışlar merak ettim gerçekten. İnşallah çok kötü bişey değildir. allah sabır versin kardeş. ama sana ne?
database
sevildiğini hissediyosan öncesini düşünme inan ona bile muhtaç haldeyim
joker
@frances e katılıyorum. aga hiç bir şey anlamadım yazdığından 😐
beyaban
allah yardımcın olsun kardeşim , ama kimseyi geçmişiyle yargılama, insanlar değişir hayatlar değişir elinde kalan tek övgü kaynağı nelere göğüs gerdiğindir ..
anonim
herkes cok kirli bi sen temizsin.birak eskisini bilmem nesini şu an seni seviyor mu yaninda mi önemli olan bu.geçmişe kafa yoracaksan ne onunla ne de bir baskasiyla mutlu olamazsin gecmis olsun..
sismanveofkeli
mevlânâ'nın bir sözü geldi aklıma. "ey gönül!bir sürü dostlarının yanında,elbet ki düşmanların da olacak; ama imtihan ya bu, onca düşmanın varken seni dostun vuracak."
free
mecnun zamanında kötü bir deneyim yaşamış olabilir. hepimiz hatalar yapıyoruz ders alıp geride bıraktıysa ne güzel..seninleyken aldatma ya da farklı bir şey yoksa bence abartıyorsun.. bak sana şöyle söyleyeyim seviyorsan seviliyorsan aldatılmadıysan aranma kardeş çok ararsın bulamazsın sonra....
anonim
kafa bakire olsun bilader kafa.gerisi hikaye
anonim
ben anlamadım ne demek istedin ama bence sevgi varsa kaybetme . o kapı bir kere açılır sen çokmu temizsin diye sorarlar insana . ve önemli olan ruhun kalbin temiz olması sana bir yanlısı yoksa abartma geçmiş le bir yere varamazsın önüne bakanı tavsiye ederim .hatta belkide o kiz senin onun hakkındaki düşüncelerini özel'in buraya paylastığını bilse o seni affetmez . her neyse bu çok özel bir konu o yüzden ben soruyorum şimdi sana sen çokmu doğru yaptın ?