misty
olayları, geleceğimi düşünmekten beynim yanacak artık. yeminle daraldım.sabah uyanıyorum bunlar gece ışığı kapatıyorum yastığa başımı koyuyorum bunlar... hatta ve hatta rüyalarımda bunlar.bazen içinden çıkamıyorum tamam sakin ol snorlax derin bir nefes al ve zihnini temizle diyorum. haydiii 10 dakika sonra bizim snorlax yine aynı hallerde. resmen kontrol edemiyorum ya. bayır aşağı bisikletle gidiyor gibiyim bıraktım pedalları filan hak getire. nasıl duracağım bilmiyorum. ya da nasıl yavaşlayacağım? ki sonunda sert bir yere toslamak da var.afakanlar bastı yine. açtım radyoyu o iyi gelir belki.benim şarkılarım beni iyi etmiyor çünkü şu an.aslında devam etsem gider ama bırakayım bu yazıyı burada.kendinize çok ama çok dikkat edin.iyi geceleriniz olsun dedikodu meclisi.esen kalın.

Yorumlar

anonim
peki bunları neden durduramayacağını düşünüyorsun? olaylar ya da geleceğini şimdiden kursan bile, evdeki hesap sence çarşıya uyacak mı sevgili snorlax? İyi olmadığını bile bile neden devam ediyorsun? bence insan gerçekten istediğinde, istemediği şeyleri durdurabilir. sana da iyi geceler.
ejderiyaci
yaşadığın olumsuzlukları bir kenara at.tekrar düşünerek kendini üzme.mutlu olmaya "bak".bakmazsan göremezsin çünkü.ayrıca bisiklet için ayağını arka lastiğin üzerine koyarsan durabilirsin.slow da dinleme :)
damdakikemanci
bunlar da geçer. anı yaşa. :)
misty
olayların içindeyken fark etmiyorsun bir an o yüzden bu hallerim sanırım @anonim bayan.evet ben ne kadar geleceğimi belirlemeye çalışsam da yine iş olacağına varacak ve belki başka şeyler çıkacak ama bunu bilmiyorum o yüzden bir şeyler yapmam gerek.haklı olman yüksek ihtimal bazıları için ben de aynı düşüncedeyim 'durdurabilirim'.teşekkür ederim yorumun için tekrar iyi geceler :)
misty
@ejderiyaci evet olan oldu ve ileriye bakmam gerek biliyorum ama arada geliyorlar İşte.haklısın ama mutlu olmaya bakmam gerek.bisiklet için tavsiye zor görünse de denerim :) slow şu aralar bana iyi gelmez o yüzden yok evet teşekkür ederim :) @damdakikemanci inşallah geçerler dediğin gibi :) teşekkürler