anonim
bizim sınıfta bi kız var. derslerde arkasına oturursam mutlaka iç çamaşırını görüyorum. belini hiç kapatmıyor. artık külotlarının rengini ezberledim o derece. ben rahatsız oluyorum kız olmuyor pes yahu.

Yorumlar

anonim
kız böyle bir şey yapmış sende bir kere görmüş rahatsız olmuşsun neden daha gidip arkasına oturuyorsun diye sorarlar adama
anonim
tesettür farz
anonim
açan değil bakanmı suçlu oldu şimdi ?
bitmishaziran
madem açanın suçlu bakanın suçsuz oldugunu dusunuyorsun, bu senin bu durumdan rahatsiz oldugunu da gostermez bu durumdan hoşnut olduğunu gosterir. yani bu durumda da bunu burda dillendirip anlatmanin da bir mantığı kalmıyor malesef
anonim
sitedeki aktif bi kullanıcıyım ama artık anonim takılacağım. o kadar mutluyum ki özgür düşünüp karşısındaki kişiyi yargılamayan erkeklere en ufak sevgi beslemediler hepsi böyle erkeklere kalacaklar o kadar mutluyum ki.
anonim
buraya yazıyorum çünkü bi kaç kez aralarında konuşurken omü dedikodu'dan bahsettiklerini duydum. okuyacam bunu muhtemelemen. hem ne yapayım yani kıza gidip yüzüne "ablacım külodun gözüküyor kapa şunu" mu diyeyim. asıl o zaman sapık damgası yemez miyim?
sempathicoo
sende suc yok, kilotlarının rengini sana tanıtan kız da suc.yani senin pis gözünde fesat aklında suc yok sapık kardeşim.
cezzar
kardeşim hukuk öğrencisisin ama afedersin ucuz bi insansun
bu_hesap_silinmistir
tüm külotlarının rengini ezberlemiş bak bak nasılda rahatsız olmuşsa kızın donlarından gözlerini alamamış kıyamam.
anonim
iyyk tiksindim sindin.
tinercipenguen
bunun bi tık ilerisi o saatte orda ne işi varmış oluyo işte.
anonim
en iyisi hic bakmamak kardes ilk gözün çarpabilir baktın terso biseyler var kaçacan aga kendin,nefsine hakim olacan uyaracak olsan sanane benim giydiğimden der onun için sende kendine hakim olup salacan çayıra mevlam onun hesabını kendi soracak zaten herkesin kendi tercihi sende sağa bakacağına sola bakarsın olur biter ;)