nth
instagram da rüzgar erkoçlar in fotoğrafına denk geldim sonra profile girip bakayım dedim ve ben şok. bi insan nasıl bu kadar yakışıklı olabilir! o kadar kıskandım ki sinirlerim bozuldu oturdum ağladım 😒 adam herseyi atlatmis ailesi arkadaşları yanında ve gayet mutlu istediği bedende istediği hayatı yaşıyor. düşünüyorum da ben böyle bişey desem nolur diye direk evlatliktan reddederler heralde . lgbt bireylerini kanı bozuk diye nitelendiren bi babadan başka ne beklenir ki zaten. üstelik kizindan bihaber 😏

Yorumlar

orlito
lgbt nin canı cehenneme ister ön yargılı de ister hakaret et. sizler allah ın kurduğunu düzeni aşan kanı bozuk iğrenç yaratıklarsınız insanın hem cinsinden hoşlanması kadar pis lanet bir durum var mı????!
foreveralone
omüdedikodu da takılan kitlenin kalite ve zekasını bu gönderide göreceğiz. reserved.
dislananmuhendis
@orlitorenk yapma bunu hoş karşılamıyor olabilirsin. hoş karşılamıyor olabiliriz. ama bu onun bayana görüşü ve hormonları. saygı duymalıyız
anonim
orlitorenk gizli eşcinsel olmasan ve bunu bastırmasan böylesine abartılı reflekse sahip olmazdın. hayatında bir kadın yoksa sorgula kendini gerçeği anlayacaksın. eminim cuma namazlarını kaçırmıyorsundur, o kadar erkeğin arasına girince hissettiğin şey ilahi değil bunuda bil.
orlito
yok devenin bikinisi sende anonim 😂😂😂
orlito
dediğim gibi @dislananmuhendis ne derseniz deyin bu iğrenç bir durum bu konu hakkında şahsıma da küfür etseniz umursamam.
pikaccu
@orlitorenk düşünceni ifade tarzın bana göre çok yanlış. sonuçta bu kişinin kendi elinde olan bir durum değil. @anonim_bayan tanımadığın bir insana karşı bu tarz ithamlarda bulunman gerçekten çok çirkin. eleştirmeye çalıştığın kişiden hiç bir farkın kalmadı şu an..
orlito
bu arada birkez daha okudum da @anonim_bayan gerçekten uçmuşsun beni tanımadan tanıyormuş gibi yazmışsın. zaten biz cumaya ibadet için değil hazza ulaşmak için gidiyoruz!!!! İronİ senİn söyledİklerİn cumaya erkek için gidiyoruz he anasını satıyım (bu arada genelde 3 haftada bir giderim kaçırmışlığım var yani 😂)
orlito
saygı duyarım @pikaccu ✋🏽
foreveralone
gooooodd! zeki insanlar görüyorum. sorgulayan hala düşünebilen insanlar görüyorum. @regenbogen karantinaya lütfen.
orlito
doğru yol yalnızca allah'ın gösterdiği yoldur. (ali imran-73 )
ki zaten doğru yolun bu olmadığını sende biliyorsun @regenbogen
sert çıkış yaptığımın farkındayım ve bu bendeki kınama değil o senin fikrin bana yanlış, anlatabiliyor muyum?
frances
@nht kimin ne dediğinin bir önemi yok. sen bu aptalların hepsinden daha normalsin. güçlü olmaya çalış. kendi ayakların üzerinde dur. kimseye söz söyletme. çok zor ama sadece senin için değil. eminim rüzgar için de kolay olmamıştır. yine de başardı.
ve @orlitorenk inandığını söylediğin allah özenerek yarattığı kuluna "kanı bozuk iğrenç yaratık" dememen için bir ayet göndermemiş mi? senin gibilerin çoğunlukta olmadığı bir dünyada yaşasak, "bana göre bu, benim düşüncem bu" deyip ağzını burnunu kırsalar hoşuna gider mi kardeşim? mesela kumral olduğun için dayak yesen? burnun kemerli diye sana hasta desek hoşuna gider mi? mesela esmer olduğun için sana pis yaratık, kanı bozuk desem.. anlatabiliyor muyum, bu seçebileceğin bir şey değil. sen öyle doğmuşsun. değiştiremeyeceğin özelliklerin için yargılansan ne yapardın? hani karşımda cidden düşünen biri olduğunu varsayıyorum, kendini az önce hakaret ettiğin kişinin yerine koy. çaresiz hissetmez miydin? tüm toplum seni dışlamış, ailen bile. sana din, kitap üzerinden yüklenmek istemiyorum çünkü ağır gelir. küçükken dedem peygamberimizin eteğinde uyuyan kediyi uyandırmamak için elbisesini kestiğini anlatmıştı. bu beni gerçekten etkileyen bir hikayeydi. bence bir çocuğun vicdanı ve başkalarına karşı sorumlu olduğunu anlaması için yeterli bir hikaye. bir de senin şu tavrına bak. kedi değil, daha kompleks düşünebilen bir canlıya karşı duyduğun anlamsız nefret... ve kalbini kırmaktan bir an bile çekinmeyişin... ben sadece kendini sorgulamanı istiyorum. ibadet, teslimiyet.. bunlar inancın en önemli şartları ama kötü bir kalbin varsa tüm bunların bir önemi yok. kul hakkına girme olur mu?
anonim
omüdeyim biseksüel erkeğim hayat benim kimene
sarisincocuk
@frances konuyu çok güzel toparlamışsın :) herkeste olağan bir at gözlüğü var.dışarda heteroların yaptığı sokak ortasında öpüşme, taciz, tecavüz, istismar vb olaylarda biz size 'böylelerinin bir yerlerini keseceksn, asacaksın!' gibi şeyler söylüyoruz; bak genelleme yok sadece 'böyleleri.' sizin dışarda gördüğünüz ya da her nerde gördüyseniz(bilmeden afil afil konuştuğunuzu düşünüyorum) trans veya trav arkadaşların cinsellik peşine düşmek için sokağa çıktıklarını gördüğünüzde diğerlerini de öyle yargılıyorsunuz.genelleme yapmayın.bu en basit örnek.üniversite okuyorsunuz gençler.azıcık aydın birey, ileri görüşlü ve hoşgörülü olun. :)