anonim
bazı insanlara destek vermek için bazı durumları normalleştiriyorsunuz. ben kız olmayan bir kadınla evlenmem diyince geri kafalı anlayışsız falan oluyorum. hatta kötü insan gözüyle bile bakıyorlar. olmaz yani tamam geri kafalılık yapıyorum belki, kız dünyanın en iyi insanı olsun, ama adam ömür boyu rahat etmez ayrıca bu veballe ömür boyu günah çekerim. dul bir kadınla daha önce evlenip boşanmış biri olur. ama geçmişi ne olduğu belli olmayan birinle aile kurulmaz eğer bir kızın geçmişi açık değilse hemen anlıyorsun zaten. İsterse doktor mühendisliği öğretmen zengin kız olsun olmaz yani. bazı erkekler bu durumu kabul edip normalleştiriyorlar ya hani o erkeklerinde taa... herkes yakıştığıyla evlensin onu çoçuklarının annesi yapsın ne diyim.

Yorumlar

imhotep
kız olup yemedigi halt kalmayan bırı denk gelır de evlendıkten sonra ögrenırsen bence sık kafana kardes o zaman. mevzu kızlık olamaz mevzu meşrep olmalı.
pikaccu
peki aşık olduğun kadın seninle tanışmadan çok uzun zaman önce bir başkasının tecavüzüne uğramış olsa yine aynı şeyi mi söyleyeceksin? geçmişi açık olmayan kızla aile kurulmaz diyorsun ya hani, ne yapacak peki o kız? karşına geçip ona nasıl tecavüz ettiklerini mi anlatacak sana? hayır tabiki utanacak, hiç bişey söyleyemeyip susacak sende yapıştıracaksın hemen damgayı. bu kadar tek taraflı bakmayın konulara gözünüzü seveyim, biraz geniş düşünün bazı şeyleri.
anonim
normal de anonim degilim. yorum yapmak icin ciktim. cunku korktum. dedikkerine harfi harfine katiliyorum ama ya elinde olmayan bir kaza sonucu kaybettiyse? bunu kim aciklayacak ya da ben kime nasil aciklayacam? rapor alinabildigini bile bilmedigim bir yasta? benim hayallerim ne olacak? benim kaderim hangi sahnede? ayette diyor ki temizler temizlerle.. kirliler kirlilerle.. nasip..
anonim
böyle adamlara kendini saklayan kızlar bekaretini vermeden benimle bir çok şey yaşadı. takıntısından dolayı bi ömür kandırılacak haberi yok alageyiğin :d
anonim
haddini bil ve adam olmaya çalış önce. senin düşüncen normal değil asıl düpedüz haddini bilmezlik. bak abicim beynin iki bacak arasına sıkışmış. ben zaten ne desem de sen anlamayacaksın. sana tavsiyem: normal anlayışını kendine sakla ve insanların yanından sessizce uzaklaş. bari kalabalık etme.
foreveralone
sen kadinla mi evleniyorsun yoksa bekaret denilen olguyla mi ?
kizilkivircik
erkeklerin geçmişini biz nasıl anlıcaz bende çoğu erkeği çocuklarıma baba yapmam ama anlayamıyorum ki nedir nedicidir :)
anonim
madem bakire kız istiyosun sende hiç bir kıza elini bile sürmiyeceksin ozaman evlenene kadar. evleninceye kadar her pisliği yapıpta evlenmeye gelince ben kız olan kız istiyorum demiyceksin. hakkın yok buna çünkü!