anonim
bir erkegi sevmemde en buyuk etken kalbime dokunmadan tenime dokunmaya calismamasidir. bu zamana kadar bicoguyla bu konudan dolayi kavga ettim. adim kavgaciya cikti ama yapcak bise yok. soz konusu ask bu: )

Yorumlar

berelideli
konuşulmaya değer bir konu ama temel şeyi saygı ile alakalı
hepcicegi
hislerle olmalı his olmadan dokunmak doğru değil. ama mesela hissetmissem yani karsilikli hissettiysek ten umrumda olmaz
berelideli
@hepcicegi bence dokunmak hissetmenin ötesine geçemez hiç bir zaman. modern sistemde öyle durmasa da kalp diye bir şey gerçekten var. o anki durumun ruhani kısmı olmadan, boş bir durumdan başka bir şey olmaz.
hepcicegi
tabiki @berelideli hissetmek çok daha büyük bi duygu dokunmanın yanında. ama insan hissettigine dokunmak ister kime göre neye göre değişir bu ama ben de dokunmak isterim yani nasıl söyleyim benim söylediğim anonim bayaninkinden farklı bi dokunuş.
berelideli
@hepcicegi kesinlikle öyle. herkesin isteği farklı farklı olur. ben derin duygular hissettiğim kişinin saçlarını okşamayı çok isterim mesela. başı dizlerimdeyken hikayeler anlatıp, sonrasında uykusunda onu izlerken uyuyakalmayı.
hepcicegi
@berelideli ben de saçlarını oksamayi severim yanaklarini sıkmayi elleriyle oynamayi