anonim
çok ağlayan kadın tanıdım bir daha yaşam sevinci olmayacakmış gibi ağlayan erkek arkadaşını unutamayacağını düşünen aradan 6 ay 1 yıl yani zaman geçince unuttuklarını yeni bi yaşamları olduğunuda gördüm. bir daha aşık olabildiklerini daha fazla sevebildiklerini mutlu olduklarını gördüm.
az ve öz adam tanıdım ağladıklarını görmedim duymadım yüzlerinden okunurdu her sabah sormadımda. rakı masasına oturduk çok güzel güldüler ilk kadehte ikinci kadehte dertler unutuldu üçüncü kadeh herkesin aklında yüreğindekiler vardı o adamlar sustular hepsinin yüzünde ayrı bi gülümseme vardı bakışlarındaki özlemi görseydiniz oracıkta yaşlanırdınız. tanıyorum o adamları hayatlarını biliyorum en son bi ilişkisi olanın üstünden 2 yıl geçmiş o adamlardan biride benim hayatlarına bir kadın eli değmeyeli çok uzun zamanlar olmuş herkes memnun normal hayatta görseniz onlardan mutlusu yok görseydiniz gülümsemelerini aşkı anlatıcak bi kitap olmadığını anlardınız çoğumuzun hafızamızda silüetini hatırlamadığımız ama kokusunu duysak tanıyacağımız bir kere sesini duymak için yüzünü görmek için hayatından haber alabilmek için canımızı bile vereceğimiz kadınlar . kadınlar sever adamlar aşık olurmuş derlerdi güzel demişler. kendimin hatırladığım bir şey söylüyeyim onunlayken nefes alış veriliş sayımı saymıştım 6391 de kalmıştı şimdi üstünden 1 yıl geçti ben nefes alamıyorum kalbimin heyecanı kalmadı ben yaşama sevinciyle dolu biriyim yaşayamıyorum şimdi çok uzaklarda o görür müyüm bir daha çok zor duyar mıyım sesini imkansız çok mu güzeldi deyim yerindeyse taş gibi hatundu yalvardım mı ona yalvardım o gitti ya tek gitmemiş yanında benim olan şeyleride götürmüş bende memnuniyetle izlemişim . yeniden başlayamayan başlasada bi halt olmayacak binlerce adamdan biriyim sadece niye anlatıyorum niye susuyorum bilmem. erkekler en çok o kadehi kaldırdıkları kadınları severmiş demişti babam ben o kadını kaybettim . hadi eyvallah .

Yorumlar

imhotep
ah be kardeşim... o masalar. o acı gülümsemeler. gözyası akmasın diye bi an da hadi şerefe diyip rakıya uzanmalar. ve en kötüsü o acı ya. o sessizlikde o karanlıkda aklına gelenler. yaşanmıyor aga yasayamıyorsun olmuyor. böle işin...neyse anladın sen beni.