ucuncunesilsaglikci
bi de tuvalette sigara içilme durumunu anlamıyorum ben ya? peki ya neden yan komşumuzla tuvaletler bitişik? hayır yani ben sigara kokusundan nefret eden bir insan olarak komşumun sigara kokusunu duyumsamak zorunda mıyım? kafamda deli sorular

Yorumlar

bitmishaziran
mikemmel sağlıkçı al benden de o kadar 👍 @ucuncunesilsaglikci
aliisnf
İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş @ucuncunesilsaglikci demek ki yan evde bi ergen var :)
Yabadabadu 🔥
kolayca çözemiyorum 😆😝
aliisnf
İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş @ucuncunesilsaglikci yan dairede sigarayı anca tuvalette içebilen bi genç var demek ki ;)
imhotep
sıgara ıcenlerın %66 si wc de sigara icer
ucuncunesilsaglikci
@bitmishaziran ya ikizimsin iste ya :) b
@aliisnf butun otlar da benim burnumun dibinde zaten kiyamam yorumun gonderilmedi diye iki defa mi yazdin sen :d @bilbakalimbenkimim shshshs :d @imhotep sayisal verilerle yaptigin aciklamanin bi de mantigini aciklar misin:neden tuvalett?? :) cok sukur bugun de yorumlara yetisebildim :d
dimitri
bunun bir de tuvalette kitap okuyan ve tuvalete telefonla giren versiyonu var ama onların kimseye zararı yok :)
aliisnf
@ucuncunesilsaglikci vay sen ne anlayışlısın öyle :) admin ilk yorumda bi kelimeye takılıp yayınlamadı diye düşündüm ikincide farklı kelime kullandım gel gör ki ikisi de ekranda :d @dimitri o dediklerin de zararlı, özellikle sırada bekleyenler için ;)
ucuncunesilsaglikci
@dimitri bi de yarim saat hicbi etken olmadan tuvaletten cikmayanlar var onlar daha kotu ama konumuz bu degil :) @aliisnf bak mesela su an iyi bir ozelligimin reklimi senin sayende yapmis oldum :)
aliisnf
@ucuncunesilsaglikci senin kendi adına yaptığın itiraf kadar etkili olur mu bilmem ama evet küçük bi reklam çalışması oldu sanki :)
ucuncunesilsaglikci
ara ara iyi yonlerimi ortaya cikarmak icin katkilarini beklerim shshsh @aliisnf :)
aliisnf
elimden geleni yaparım @ucuncunesilsaglikci :))