anonim
allahım mehpare hocadan kurtuldum. nasıl mutluyum anlatamam arkadaşlar iibf de olanlar mehpare hocayı bilir beni de çok iyi anlarlar. ayy sevinç'ten şuan oynayabilirim 😂😂

Yorumlar

orlito
bende bu isim verenleri anlamıyorum niye hocayı afişliyosun ki?? kötüde olsa söyleme arkadaşım
anonim
mehpare diye isim miolur ya 😄
anonim
adını verdim de ne olcak ceza mı alcak. ha alacaksa iyi ki vermişim adını @orlitorenk
orlito
kardeşim benim söylemek istediğim hocanın kötü yanlarını açığa verirsek tanımayanlara karşı bir önyargı oluşur. söylemek istediklerini isim vermeden de yazabilirsin. bir empati kur bakalım şimdi seni yakından tanıyan birisi buraya gelip şu okulda şu sınıfta x adındaki kız diye cümleye başlasa ve yakın çevrende bunu okusa hoş karşılar mısın?
iibflimudavim
arkadaşlar hoca konusunda soylediklerinizde haklısınız. fakat hocanın ders iletişimi konusundaki problemi aldığı egitimden kaynaklanıyor. mehpare hoca lisans, yüksek lisans ve doktora egitimini ingilizce olarak tamamlamış bir hoca. verdigi dersin ingilizce anlatımı ile türkçe anlatımı arasında daglar kadar fark var bundan emin olabilirsiniz. bunun sorumlusu da mehpare hocadan çok egitim sisteminde sen ingilizce eğitim almış bir hocayı türkçe egitim veren bir üniversiteye hoca olarak verirsen hem öğrenci hemde hoca problem yaşar. emin olun en az bizim kadar hocada bu durumdan hoşnut değil. emin olun elinizden gelen gayreti en iyi sekilde göstermiş olsaydınız simdiye kadar tek seferde geçenlerden biride siz olurdunuz.
anonim
İki dönemdir hocanın dersini bütsüz verdim ama tamamen kendi çalışmamla oldu. kitaba bakıp rakamları tahtaya yazarken yanlış yazan bir hoca sadece eğitim sistemiyle alakalı olamaz.
anonim
evet haklısın belki böyle açık açık yazmam doğru değil ama kimsede önyargı oluşmaz hocanın dersine girip 2 dk dinlemeleri yeter.