anonim
gerçekten unutulmuyo hayatımin merkezi olmuş nerdeyse boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum resimlerimizi bile silmeye kiyamiyorum ahh bi yazsa bi tekrardan baslasak dese . yüz yüze konussak belki kafamdaki soru işaretleri gidecek ama sürekli erteliyor ben seni üzerim diyo beni sevdiğini söylüyor bir de . ya seven insan niye uzsun ki sevdigini ayrıca iki günde mi anladm uzecegini ? erkekleri anlamak çok zor hele "e " seni anlamak daha zor cocukk.. sevmeyi takmam ben ne demek biri bana aciklayabilir mi lütfen😞😞😞

Yorumlar

foreveralone
bir kişi ben seni üzerim filan diyorsa bence sevmiyodur o senaryoya inanma. "ben seni seviyorum ama" kısmı birini bulamazsam alternatif gelirim düşüncesi bence. çokta kaptırma. ya da kaptır.
anonim
haklisin galiba bilmiyorum nasıl davranacağımi
frances
ben açıklarım ama kalbin kırılır. "sevmeyi takmam ben" diyorsa bir insan muhtemelen 14 yaşındadır. biraz eli yüzü düzgün, cool takılan bir çocuk anlaşılan. kızları peşinden koşturmayı seviyor. en sevdiği aktivite ulaşamayacağı kızlara aşık olmak. şayet sevdiğini, değer verdiğini hissettirdiysen senden sıkılmıştır. çünkü canı oyalanmak ister. seni bir süre daha elinde tutmak için mesaj atabilir. ylanlar söyleyebilir. peki nedir bu yalanlar? "ben yabanım. seni üzerim. asiyim kızım ben. bağlanamam. senin aşkından kor gibi yanıyorum ama açıklayamayacağım ya da uyduramadığım bazı sebepler yüzünden böyle olmuşum. 23 yaşında ne yaşadıysam artık kızlarla sadece gönül eğlendirebiliyorum. sorun sende değil bende vs..." bunlara inanıp inanmamak sana kalmış. sadece "seni üzerim" derken doğruyu söylüyor. evet, üzer. çünkü sevmiyor. çünkü birini sevebilecek olgunlukta değil.