bayangulucukk9
seviyorum dedim uzun birsey düşünmüyorum dedim çok kolay soğuyan biriyim ama sogumadim ondan. onda birsey var mıknatıs gibi çekiyor çünkü halen seviyorum bi umut belki gelir diye bekliyor salak ben.. gözlerine bakınca sulanıyor gözlerim onu çok istiyorum biliyorum hiç bir zaman olmıcak güzel degilim ona gore değilim olmıcak hiç bir zaman..

Yorumlar

Yabadabadu 🔥
olmasını allah istemiyor, demekki bir bildiği var. herşeyin hayırlısı demen, daha doğru. böyle düşünmen iyi değil. her insan güzeldir. onun, senden farkı ne? ya da, onu senden üstün yapan ne? kendini küçümsememen gerek. olmuyorsa vardır bir hayır diye düşün. allah'a bırak
bayangulucukk9
uzun bir süre düşünmüyorum dedi olcaktı
Yabadabadu 🔥
kötü birşey dememiş. demekki zamana ihtiyacı var. umutsuzluğa kapılma derim. arkadaş kaldınız mı peki yani konuşmanız devam ediyor mu?
bayangulucukk9
yok arkadaşça olarak kalmadı tamam teşekkürler dedi giti ve ben instagramda ndan fotosunu beğeniyorum bunu bildiği halde engellemiyor da kimisi olsa engellerdi diyorum. .
Yabadabadu 🔥
öyle mi, aslında böyle şeyler bana biraz, bahane gibi geliyor çoğunlukla. ama kişiyi tanımadığım için, yorumda fazla yapamıyorum. belki yaşanmışlıkları vardır ve o yüzden istemiyordur diye düşünüyorum. hayatında kimse yoksa engellememesi normal gibi. ama sevgili yaptığında, ya da başka biriyle konuşmaya başladığında engelleyebilir. gerçi şimdiki insanlar, bazen ego meselesi haline getiriyor bu olayı. düşüncesiz olabiliyorlar çoğu konuda
bayangulucukk9
bende öyle düşünüyorum vardır bir bildiği diyorum çünkü buralıyım değil irak türkmen okumakla meşgul da olabilir ikisini birden yurutemeyebilir çünkü mesleği biraz zor.. yada oda benim gibi birine çok vurgun yada bi ihtimal olurda hicbirsey yoluna gitmese ırak geri gidersem burdan o kişiyi götürmek istemeyebilir oranın yaşam şartı çok zor dönemlerde bilmiyorum ama ne olursa olsun seviyorum sevmesede olur.. ama böyle de zor oluyor..evet şimdiki insanlar çok egolu..öyle doğru
Yabadabadu 🔥
doğrudur. eğer öyle düşüncesi varsa, haklı bir sebep bu. en azından bunların farkındasın. seviyorsun da, belki konuşmanız devam etseydi fikri değişirdi diye düşünüyorum. yani şimdilik istemiyormuş. o, birisini istediği zaman, (kendini hazır hissettiğinde) sen yanında olmamış olacaksın. karşılıksız sevgi zor. buna allah kurtarsın, demekten başka birşey gelmiyor elimden.
bayangulucukk9
ben konuşmak isterdin ama ne biliyim belkide mazeret olabilir dedim bana uzun bir süre düşünmüyorum dedi beni yememek için belki böyle dedi çünkü şimdiki insanlar açıkçası görünüşé önem veriyor belki bu yüzden böyle de demiş olabilir onun engellemesi istemiyorum bir kez daha denicem sadece doğru zamanı bekliyorum :)
bayangulucukk9
ben onu istiyorum ondan vazgecmedim hatta onun için kendimi bile değiştiriyorum. allah büyüktür nasİpİmde varsa olur.. İnşallah benİ onun kalbİndee ömürlük bİr sevgİ olur demekten başka çarem yok çünkü hersey nasip :)