anonim
omu dedikodu ailesi herkese iyi bayramlar iyi geceler . bir sey danismak istiyorum . dar kesim pantolon giymeyi seviyorum kendime de yakistiriyorum . samsundayken kimse bana yakismiyor kotu duruyor demedi kimse gozunu bon bon bana bana cevirmedi . ama kendi sehirimde inanin artik giymek icimden gelmiyor . herkesin gozu ben de sert sert bakiyolar acayip bakislar var uzerimde . yengem bile oglum tayt mi o giydigin dedi :)) o derece vahim bir durumdayim . bol pantolon giyincede kendimi rahatsiz hissediyorum kotu hissediyorum . ne yapcam bilmiyorum .

Yorumlar

erkegimsiodun
arkadaşım tayt gibi dar çuval gibi geniş giyme ortasını bul ben öyle yapıyorum çok dardan hafif geniş giyiyorum
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
boru paça dedikleri pantolonları giyiyorum ben de. dar pantolon sıkıntı yapmıştı ancak senin dediğin gibi geniş de giyemiyorum. onun için denk geldi reklam olmasın diye söyleyemiyorum ancak boru paça olanları tercih edersen eğer hem ailenin hem senin gönlün olur :)
foreveralone
sence ne kadar önemli? İnsanların düşüncelerine bu kadar önem veriyorsun ama bi sıkıntın olunca tek başınasin. sence onların bi önemi var mi? bu senin hayatın ve kimse o söz hakkına sahip değil istedigin gibi yasa. şahsen pantolon yüzünden değil ama başka konuda bende eleştiri almıştım onlara ters gitmek o kadar hoşuma gidiyor ki.
benbirnotayim
allah başka dert vermesin. 😨😨
Rıza Kaan Tangöze
ya kardeşim insanların görüşlerine bu kadar önem veriyorsan kestir o bacakları. başka türlü herkesi memnun edemezsin niye dar giydin niye bol giydin diye soran bitmez. salla gitsin nasıl rahatsan öyle giy.