anonim
fobisi olan bir fotoğraf yüzünden birbirinin hayatından çıkanlar kim? biz. kim haksız? İkimiz. sinirli miyim? evet!

Yorumlar

anonim
tamam, kabul ediyorum. hakkım yok psikolojik terör yaymaya ama ben orada bir fotoğrafa bu kadar tepki verileceğini ve olayın bu denli büyüyeceğini düşünmedim. karşımda ki kişi de alttan alabilirdi durumu. ama kendisi "saygısız" yaftası kullanılmaması gereken bir olay olmasına rağmen bunu kullandı. saygı böyle olaylarla belirlenecek bir şey değil.
anonim
art niyetli olmadığımı karşımda ki kişiye fotoğrafı atmadan önce cümlenin sonuna kalp bırakarak anlamasını umarak gösterdim. herhangi bir fobim olmadığı için de vereceği tepkiyi tahmin edemedim. düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
yılanın her türlüsüne karşı fobim var. İsmine dahi tahammül edemezdim bi zamanlar elim ayağım buz keserdi.
bir insanın fobisi var ise üstüne gidilmez. ancak psikiyatri uzmanları bu işi çözer.
ummaktı kalp atmaktı bunlar fobiyi azaltmaz. kusura bakmayın ama haksızsınız anonim hanım. @odin doğru söylemiş. fobisi olanın üstüne giden ile elinde bomba ile seni öldürürüm diyen teröristin farkı yoktur.
galiba karşı tarafa bir özür borçlusunuz
anonim
@gayriresmidoc fotoğrafı gönderirken gerçekten kötü olacağını düşünmedim. verdiği tepkiden sonra hatamın farkına vardım. alttan alabilirdi. onun da benim kadar hatalı olduğunu düşünüyorum. kızdıktan sonra "engel" attı. lanet bir öfkesi ve inadı var. o da özür borçlu.
anonim
ben özrümü diledim affetmek sevgisine kaldı. haksızdım ne diyebilirim ki...
benbirnotayim
sen buraya icini rahatlatip aklanmaya gelmissen hata yapmissin.sen nekadar buyuk bir korku actiginin farkinda misin? en buyuk fobim "banyoda karanlikta kalmaktir". eski bir arkadasim bu fobimi bildigi halde bir anlik isigi acip kapattigi halde kafayi yiyordum. yari kopukli banyodan cikip sabaha kadar agladim korkudan uyuyamadim. uzun sure tek basima banyoya giremedim goz yakmayan bebek sampuani kullandigim haldr. sen resmen arkadasinin zaafini kendine eglence malzemesi yapmissin. sen terorist degil psikopatsin. insanlarin acilarindan zevk mi aliyorsun? allah askina sana saygisiz dedigi icin mi bu kizginlik. guldurme beni bu igrenc ve korkunc bir sozde saka saygisizlik kelimesiyle sinirlandirilirrsa az olur. kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapmak ne kadar igrenc bir sey senin haberin var mi? ilkokulda misin? nasil bilmezsin ya. gecmis saygisiz dedi yaziyor bir de. adam bunu buraya yazmaya utanir nasil ozur dilesem der. ben olsam seni engellemez gecmisimi de silerdim. digerleri gibi kibar olamadim kusura bakma. cunku gercekten haketmissin.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
karşı taraf sana özür falan borçlu değil. biri bana yılan ile takılmaya kalksa küfürler savururum ve dönüp asla özür dilemem. benim korkumla alay edercesine kimse hareket edemez. bu düşüncelerin ile kalk arkadaşlığının üstüne bir bardak soğuk su iç
anonim
söz konusu olan kişi arkadaşım değil hayat ortağım sayılırdı. hatamın farkındayım. ben buraya aklanıp paklanmaya gelmedim. düşünceleriniz için teşekkür ederim. @gayriresmidoc @benbirnotayim
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
bence hatanın farkına bizim seni eleştirmemiz sonucunda vardın. İlk mesajın hiç de hatanın farkında olduğunu göstermiyor. neyse inşallah sana ders olur. İnsanların korkuları ile alay edilmeyeceğini öğrendin umarım
anonim
@gayriresmidoc hatamın farkındaydım ama inadıma kurban gidiyordum.
anonim
@odin uyku sersemiydim. uykuluyken saçmalayan biriyim. gönderdikten sonra fark ettim teşekkür ederim.
anonim
vay be bir resim attı diye iyi aforoz ettiniz umarım her türlü yanlış olay ve haksızlık karşısında da bu denli tepkinizi ortaya koyabilirsiniz.