Ailenizin Gayriresmi Doctoru
nefret ettiğim solcu mahir ve deniz bile siz gidin rütbeliler gelsin demişti. ya da ülkücüler asla askere silah sıkmamıştı. siz rütbelileri bulamayınca anasının kınalayıp gönderdiği kuzusunun kafasını kestiniz. çünkü siz demokrasi isteyen değil işİd'in türkiye şubesinin itlerisiniz. pkknın senelerdir isteyip yapamadığını demokratik(!) hayvanlar yaptı.
darbeye karşı ses çıkarırken zavallı erin kafasını kesmeyecektiniz.
şimdi 2 ay sonra referandum yapılacak. hepiniz gönül rahatlığıyla gidip başkanlık gelsin diyebilirsiniz. o da yetmeyecek. zaten güç bela geçinirken bir de suriyeliler gelir. siz eğer müslüman iseniz ben değilim. ben kafirin önde gideni olurum da bu zihniyet ile aynı dine mensup olmam.

Yorumlar

evrim
helal olsun duygularıma tercüman oldun
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@evrim yayınlarlar mı bilmiyorum. ama itiraf edeyim. azılı bir kafatasçıyım. bunun sebebi yaşadıklarım gördüklerim ve bildiklerimdir. türkün yurdunda türkten başkası söz sahibi olamaz diyenlerdenim. ama yukarıdaki gibi nefret ettiğim belki o dönemde olsam öldürmeye çalışacağım iki adam bile siz gidin rütbeliler gelsin dediyse ve bugün müslüman!(!) demokrasi bekçileri kafa kesiyorsa. o dönemde abilerimiz babalarımız önce bunları temizleseymiş. solcuların içindeki etnik bölücüler, ülkücülerin içindeki sentezci melez dinci yobazlar temizlenseydi biz solcular ile max birbirimizin kafasını kırardık. ama askerimizin kafasını kestirmezdik...
isis
@gayriresmidoc öyle güzel yazmışsın ki ama yine birileri çıkacak ve darbeyi savunduğunu söyleyecek,bazıları yine anlamayacak ya da yanlış anlayacak.çok merak ediyorum orada öldürülen erler kardeşleri,çocukları,sevgilileri olsaydı yine aynı şeyi söyleyecekler miydi? önceden insanlar birbirlerine görüş ayrılığı olsa bile saygı duyuyorlardı.hangi ara bu hale geldik?hangi ara insan öldürecek kadar acımasız olduk? yazıklar olsun içim yanıyor.
anonim
he yavrum he kafa kesmişlermişte mişmiş ulan her gördüğünüze inanmayın saf herifler ayrıca bu adamlara kınalı kuzu falan diyorsun ama mankurtlaşmış yaratık bunlar ankarada tank ile milleti paramparça eden helikopter ile pöh 'lere sıkıp onlarcasını şehit eden yine bunlar,kamuflajla tankın içerisinden fetöcü emniyet müdürü çıkıyor sen hala kınalı kuzu diyorsun kınalı kuzular silah bırakıp halka sıkmayanlardır ,halka sıkıp 160 kişiyi şehit eden pislikler değil
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@anonim_bay al bir yobaz daha. seninle ne konuşucam. melez yobazlar
evrim
ciddiye almaya bile gerek yok herkes yanlış bi onlar doğru zaten boşveer halaa vahşiliği savunanlardan ne bekleyebilirsin cahille muhabbet olmaz salla gitsin
isis
@anonim_bay bu ülkede polis ne için var? ben şahsi görüşüm olarak hiçbir vatandaşımın ölmesini istemem,kabul de edemem,öldürülen askerlerden bahsettim ben,hiçbir suçu günahı olmayan insanlardan.emri veren halka sıkanlardan değil.sözde demokrasi diyorsunuz daha kelime anlamını bilmiyorsunuz.halk elinde silahla ortalıkta dolaşıyor.bu ülkede hukuk ne için var? sokağa kimse çıkmasaydı ölen vatandaş olmayacaktı,ayıca askeri öldürmekte halka kalmadı,yakışmadı.bu ülkedeki diğer güvenlik güçleri nerede? demek ki bu kadar yetersizmişiz.İnandığınız din size öldürmeyi mi emrediyor?kim ki bir günahsızın kanına buladıysa ellerini,zemzem suyuyla yıkansa da arınamasın.
anonim
hayırdır sen ne asıp kesiyon? klavye erkekliği yapma çık as kes ozaman burdan mı sallıyon sokaktakilere? sen evinde koltuk altında pısarken millet dışarda tank önüne yatıyordu. geleceğini kurtarmışlar bide ne diyor. kendini akıllı sanması yok mu o bitiriyor adamı. askerin kafası kestiler diyip duruyor sanırsın canlı şahit. o boş konuşan ağzını bir kere de 161 şehit içinde aç, kafası tankla ezilmiş insanlar içinde aç! herkese koyun diyor kendisi güdülmemiş koyun. anlamadığım okadar kural varken bu mesajımı nasıl yayınlamışlar ozaman bu yorumu hayli hayli onaylarlar.