boggartlen
canik başarı da okuyupta sizin okulunuza gelmek sizi değil bizi mağdur ediyor. sizin techizati daha düşük olan okulunuza, öğrencilerle iletişime geçmeyen profesörleriniz için para veriyor olmak bizi gerçekten mağdur ediyor. en azından canik başarı da okurken hocalarla geyik muhabbet de yapardın, okulun her türlü aktivitesi olurdu, araştırmalarımızı kolaylıkla yapabileceğimiz son model techizatlarada sahiptik. parayla okumak salaklık değildir. zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye boşa söylememiş atalarımız.

Yorumlar

hmmpeki
canim o zaman gelme baska bi ozel universiteye gec orda oku o paraciklarinla 😉
anonim
samsun canik basaridan kat kat daha iyi ozel okullar varken neden omüye geliyorsun o zaman ve hem orada okuyan hemde hocalik yapan insanlari kücümsüyorsun? yoksa zorla mi omüye aliyolar
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
o zaman başka özel üniversitede oku seni düşük üniversite puanlı
heracles
hocalarla geyik yapardik diyon sizin hocalarda ogrenci galiba. sen kimsin ki prof la geyik yapaca . yard.doc bile hasliyor bizi sen gidip geyik yapiyorsun boyle bos konusma.
dunyanin ve turkiyenin sayili universitelerinden birine geliyorsun ayrica en kalabaligina onuda gectim dag basindan guzellige geliyorsun az sakin ol joo.
anonim
kardeş sende para çoksa al o puanını da al o paranı da çok güzel özel üniversiteler var bir zahmet oraya gidersen senin için iyi olur.
anonim
paranın çokluğu ayıya kaval çaldırırmış diye de bir atasözü var canım bilmem anlatabildim mi 😆
anonim
önyargılı değilim ama senin gibi tiki tipler yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor. omü yerine git başka özel üniversiteye madem o kadar zenginsin. parayla hocalar tabi kankanız olur. gelin de görün bakalım eğlenip gezip tozduğunuz canikten. ciğerinizi çıkarsın bizim proflar doçlar da görün bakalım okumak neymiş. @boggartlen dün bir bugün iki hemen okulu da siteyi de sahiplenmiş bir de bunlar. sizin gibi pelinsular yüzünden bu kadar tepkili insanlar.
boggartlen
ya pardonda parasini veripte dersten gecmiyoruz turkiyenin en iyi hocalarina sahipligimiz vardi sizinle burda prof yaristircak degiliz niye bu kadar sidik yarisina girdiniz bizde ölmuyoruz alıştığımız duzenden yükseklikten devlet universitesine gecmeye sorun yapicak birileri varsa oda biziz tasası size kalmasın. empati yapmayın öğrenin biraz
anonim
dünyanın ve türkiyenin sayılı üniversitedi hahahah arkadaşım omüdesin boğaziçi üni de değil