anonim
canikli arkadaşlara çok üzülüyorum ya. çok kötü birşey canikli olmak. en başta bi terör örgütüne bilerek veya bilmeyerek finansmanlık yapmışsın. sonra dışlancağın bi okula gidiyorsun falan. zor çok zor.

Yorumlar

asdfg
bu zihniyetle işin çok zor
anonim
pardonda siz kimsinizde gelecek öğrencileri dışlayacaksınız ?
asdfg
değişik bir kafa
anonim
dışlıyoruz bile simdiden bunuda mı anlamıyorsunuz? okadar mı vahim durumdasınız
asdfg
ya he sanki biz sizinle muhatap olcaz bide dışlamak diyosun
anonim
hahha biz gelmeden girmişsiniz aşağılık kompleksine desenize bu sene çok eğlenicez sizinle
anonim
peki sen daha tanımadan varlığını bile kendine yediremediğin öğrencileri dışlasan kaç yazar? biz evinize kalmaya gelmiyoruz devletin yerleştirdiği üniversiteye okumaya geliyoruz ve 2 bin kişi okarak geliyoruz sizden sevgi bekleyen yok arkadaşlık bekleyen yok biz çevremiz dışına çıkıpta zaten muhatap olmayız merak etme biraz saygılı olmanız yeterli ha yok ben o kadar eziğimki maddi durumu benden iyi bi insanla aynı ortamda bulunamam okuyamam diyosan konuşmaya devam et icraatı göreceksin sene boyunca nasılsa
anonim
siz gelip bizden not isteyip kafamız bu derslere basmıyor diyeceksiniz. bizde size naşş başka kapıya dicez.
anonim
ya bana sanarsın odtü öğrencisi cidden komik duruyosun dışardan biz başarı olarak gerçekten gülüyoruz bak yapma 😀
anonim
dışlanmak, herkes kendi sınıfı ile birlikte gelecek zaten beğenmeyen az ötede oynar. hangi bölümü okuduğunu cidden merak ettim bu düşünce tarzıyla tanımadan yaftaladığın senin kafanda oluşan öğrencilerden pek farkın yok. ama kötü haber emin ol canik başarıda ki öğrencilerin birini dışladığını 3 senedir görmedim herkes kendi halinde takılan bir okul, olması gereken öğrenci profilinde hepsi. herkesin anlamadığı olay şu canik başarını %90 ı samsunlu ve senin samsunlu arkadaşlarının arkadaşları o yüzden dışlama olayını biraz yavaş yapalım.