anonim
öncelikle merhaba, yazıları gördükçe üniversite düzeyindemiyiz ortaokul düzeyinde mi anlayamıyorum. kimisi zeka derdine düşmüş kimisi araba derdine. böyle gruplaşmalar olmaması gerekir. bütün bu karşılıklı atışmalara rağmen birlik ve beraberlik içerisinde yıllarımızı geçirmek dileğiyle herkesi selamlıyorum saygılar.

Yorumlar

tcetveli
keske herkes bu düsüncede olsa
heracles
yav gardas gelsinler okula sorun yokda ortaligi kizistiran bunlarin kizlari(iyileri saymiom) yok laf atani bulur mahvederiz yok bi anda birlesiriz falan filan kahkaha atiyorum yav.
gelin okuyun 4 yil sonra yol alin gidin.
okul ne benim ne senin okul ebediyrn orada
anonim
ymkhanedeki türkçe komuşmayı ögren önce saymiom nedir ya. böyle ögrencilerin olduğu okula gelcez vah vah
anonim
koskoca ondokuz mayıs üniversitesinde kim kimin nereden geldiğini bile anlayamaz. kimsenin yüzünde nereden olduğu yazmıyor. bir ikincisi bundan sonra orası burası sohbeti yapmaya da gerek yok çünkü herkes aynı okulda eğitim görecek. bu tarz söylemler çocukça.
heracles
anonim_bayan oncelikle yapmış olduğum günlük hayatta kullandiğimiz ve değistirmekte zorlandığımız kalıplaşmış kelime,sözcük ve sözcük gruplarindan dolayi siz saygı değmeyen şahsınızdan özür dilerim.
akabinde gelcez diye birşey sözlükte mevcut değildir bu gel-mek gel-ecek seklinde yani geleceğiz tarzında kullanmanızı ayrıca şahsınızın şahsıma yapmış olduğu incitici(aslında değil zerre umrumda değilsiniz) eleştirinize karşılık kurmus olduğunuz metnin son cümlesi ve metnin genel akışını bozan noktalama işaretleri eksikliğini gidermenizi tarafınıza bildirmek isterim.

ülkemin sizin gibi hocalara ihtiyacı vardır.
@anonim_bayan
anonim
yazılan mesaja bakın birde altındaki yorumlara. gerçekten anlamak bu kadar zor mu geliyor? birlik beraberlik denilmiş o mesajın altında bile tartışma var pes.
anonim
senin gibi düşünen çok fazla insan yok maalesef
anonim
özellikle bayan arkadaşların ego savaşlarını acilen bırakmaları gerekiyor.