anonim
noldu zorunuza mı gitti yanlış hukuk bilginizi ortaya cıkarıp sizi rezil etmem cahiller. sitenin adminleride cahil ki zorlarına gitmiş silmişler mesajları. cahil cahil ölün yanlı adminler sizde öyle. bunuda onaylamazlar cahillik kabul edilecek şey değil tabi. dandik bölümler cidden kapatılmalı ya öğrencilerine baksana.

Yorumlar

Дан БилзЭрхан
pardon hangi baroya kayıtlıydınız? kocaman bir not düştük anasayfaya tartışma ile ilgili yazıları onaylamayacağımıza dair. sonuna da "canik başarı üniverstesi'nden gelen arkadaşlar hoşgeldiniz" yazdık oysa. velhasıl, cahilliğimizi hoş görüp ekip arkadaşı anketimizi doldurarak ekibimize dahil olup enteljiyans seviyemizi artırmaya yönelik katkıda bulunursan seviniriz. son olarak da "de" bağlacını ayrı yazmayı bildiğin halde gözünden kaçtığı için yanlış yazdığına inanıyorum. saygılar...
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
önce de-da ekini ayır zır cahil
heyburadayim
admin vurdu ve gol oldu
anonim
burada kaç kişinin sana güldüğüne inanamazsın anonim hanımefendiiiii :))
anonim
hala yanlış hukuk bilgisi diyorsun pes ya! sen yapman gerekenleri yap karşılığında hiçbirşey dediğin gibi olmayacak. o zaman amaaaa yaa burada öyle yazmıyoooor diyip oturursun yerine.
anonim
chiko yazım kuralları konusunda tartışmayalım istersen. ayrıca taraf tuttuğunuz bariz ortada. adminler ve arkadaşları siteyi ele geçirmiş. şu de-da ayrı yazılır muhabbetini de kapatın artık. çoğunuz 20 türkçe neti yapmışsınızdır. hukuk okumadan hukuk dersi vermeyi de bırakın.
heyburadayim
türkçeden 20 net ve fazlasını yaptığımız için hakkımız ile omüdeyiz ve sen yapamadığın için bu durumdasın.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
35 türkçe neti yaptım la ben. zaten o net olmadan tıp fakültesine giremezdim anladın mı ultra cahil!?!
Дан БилзЭрхан
hukuk ile ilgili bir cümle dahil kurmadım farkında mısın bilmiyorum. sadece olay örgüsünden bahsettim. konunun ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok, yorumları onaylarken içerisinde küfür ve hakaret yoksa onaylıyoruz. bütün tartışma yazılarının içeriğini takip edecek değiliz elbet. "adminler ve arkadaşları" diye başladığın cümleye cevap dahi vermeyeceğim. dün de başka bir arkadaş cbü'lü arkadaşlara ılımlı davranıyoruz diye "ne de olsa artık zengin müşteriler kazanacaksınız, pragmatik davranmanız normal" tarzı birşey söylemişti. anlaşılan ne yaparsak yapalım insanlara yaranmak güç lakin işin güzel yanı herkese yaranmak gibi bir derdimiz de yok.
admingirll
merhaba çok bilmis ama aslında hiç birşey ogrenememis kimliğini gizleyip insanlara sataştığı için hukuk dilince seni tek failli suçlu olarak goz önünde bulunduruyorum. ayrıca, türk ceza kanunu md.125’ düzenlenen hakaret suçu kapsamına giriyor insanları tahrik etmen. şöyle ki kanuni düzenlemede de bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikteki yakıştırmalar veya sövmeler, “hakaret” suçu kapsamına girmektedir. bu suçun cezası, üç aydan iki yıla hapis cezası veya adli para cezasi olarak bilinir. yok dersen ki ben akıl hastasıyım yüksek doktor kurulu tarafından incelenmeye yollayabiliriz seni . bu arada türkçe netim 39. yandaslik kavraminida istersen birgün chikolarla buluştuğumuzda seni çağırıp bir kahve içerken anlatırım,cahilligin köşesinden bile geçemeyecek olan insan (!). hoşçakal.