anonim
mağdur edildik arkadaşlar. kapatılan üniversitelerin öğrencileri olarak resmen bir tek ülkeden kovulmadığımız kaldı. gelen mültecilere dahi daha iyi eğitim ve şartlar sunan devletimiz bizi yerleştirecek üniversite bulamadı. gelen son açıklamaya göre yeniden tercih yapacakmışız, yani diyorlar ki okumayın. hem de siz devlet üniversitesinde okuyan öğrenci arkadaşlarımız mağdur olmasın diye yapılmış bu. sizden ricam bizim yanımızda olun, dışarada hep beraber aynı şeyleri paylaşabiliyoruz bunu kabul edin. sizin başta gösterdiğiniz biz onları istemeyiz tepkiniz yüzünüzden çoğumuz açıkta kalacak. yapmayın. yanımızda olun.

Yorumlar

Maviş 🐣
ben şahsım adına nee size bişey söyledim burada ne de birşey yaptım. yorum yapan insanlar yapmış gibi tavır hoş olmamış bence sizin yüzünüzden okulsuz kaldık gibi bir tavırla yazmışsın. bence bu kararın en baştan verilmesi gerekiyordu zaten direk puanlarına göre tercih yaptırılmalıydı. omü de farketmez belki ama izmirde belki bilmem kaç kat puan ı az olanlar ege üniversitesine geçti yada istanbul üniversitesine. sizin hakkınızda hayırlısı olsun.
anonim
katılıyorum @mavis . evet madur oldunuz kesinlikle üzüntünüzü paylaşıyorum ama diğer şekilde de ortada açık bir adaletsizlik olacaktı. hepiniz için en hayırlısını diliyorum
anonim
aldığımız diplomada eski üniversitenin adıda yazacktı zaten neyin kafasındasınız sanki okulunuzu çaldık bu ne hırs ne düşmanlık ne kin ya samsun dışına çıkmayalım diye yazdık şimdi kim bilir nereye gidecez az empati kurun ya diplomada diye tutturdunuz altı üstü 3 yıl sonra hiç bişey kalmayacaktı geriye bu kadar mı zor empti yapmak
Maviş 🐣
yazan 2. anonim bayan dediklerimde bir kin bir düşmanlık mı gördün ? bu zamana kadar hiçbişey yazmadm diye özellikle belirttim. ayrıca en başta bu üniversitelerin aynı ile yerleştirilmeden o üniversitedeki öğrencilere tekrar tercih yaptırılması gerektiğini söyledim adaletli olan yapılması gereken en başta buydu ama size bu umudu verip geri almayı hoş bulmuyorum. sonuna da sizin için hayırlısı olsun diyorum. kin ve nefret kusan sensin 2. anonim tanımadığım insanlara ne kin ne nefret kusarım.
anonim
İyi oldu. kolay yoldan kazanmak yok öyle. İmza topladık herşeyi yaptık işi düzelttirdik. suriyeli kardeşlerimiz yetiyor bize. başka yabancıya gerek yok.
anonim
en son yazan anonim_bayan insan mısın acaba?