anonim
yök kararı değiştiriyor gençler haberiniz olsun çok mutlu bir aile olucaz harika olucak mükemmel olucak : d

Yorumlar

Police in Wonderland
henüz resmi bir açıklama yok.
anonim
olur yakında
anonim
allahım insan istenmediği yere gitmek için bu kadar can atar mı ya.
anonim
benim 30 binle girdigim yere 200bindeki biri gelirse hakkimi helal etmem. insallah da bunu odersiniz iki dunyada da.istediginiz kadar da gecin dalganizi.anamiz babamiz diyosunuz.biz zamaninda anamizi babamizi dusunup yuksek puanlar almak icin gecemizi gunduzumuze kattık. siz de oyle yapsaydiniz.hadi eyvallah.
anonim
ya sanki sizin üni ye gelince omü diploması alacaz hala neyin kafasındasınız anlamıyorum ki
deniznhr
nolmus ne kararı 😂 @anonim_bayan
anonim
yök sizden çok daha zeki. eğer ilk karara dönerse daha büyük bir İtiraz yaşayacağı için en fazla kendi kampüsünüzde devam edersiniz, hayal etmeye devam :)
anonim
arkadaşlar siz anlamıyorsunuz galiba. bizim derdimiz sizin 19 mayıs yazılı diploması değil. eğitim hayatımıza devam edebilmek. ben yüzde 50 bursluyum, omü'de birçok bölüm tutturuyordum ya da şehir dışında. ama ailem bana gelip sen gitme şehir dışına, gel burda şu bölümü oku, hem senin için hem bizim için daha iyi olur dedi. bana da mantıklı geldi, yazdım ve geldi. şimdi eğer ben tekrar tercih yapar da şehir dışı gelirse, ailem hem okul parasını hem şehir dışı masrafını karşılayamaz. çünkü üniversitede okuyan bir kardeşim daha var benim, şehir dışında okuyan. böyle bir durumda okulu bırakıp tekrar hazırlanabilirim ve geçen 3 senemi harcarım. ve inanın benim gibi bir sürü arkadaşım var. çoğumuz okul hayatlarını bırakma yoluna girdik. bizim derdimiz ne sizin diplomanız ne de kampüsünüz. bizler sizleri de anlıyoruz, hakkınızla geldiğiniz yerlere sahip çıkmak istiyorsunuz. ama bizim de hakkımız o garantör üniversiteler. bırakın bizi kendi binalarımızda intibak süresine maruz kalmadan okuyalım. hepimiz 20li yaşlarında gençleriz arkadaşlar, ne olursa olsun geleceğinizin birden elinizden alındığını düşünün, biraz empati kurun lütfen. benim omü'de okuyan çok fazla arkadaşım var, hepsi her gün bana var mı bi haber, gitmiyorsun di mi diye arıyorlar. şimdi ellerinizi vicdanınıza koyun da ona göre konuşun.
anonim
yök'ün yeni kararına baktın mı? seni haftaya tercih usüllerinle başbaşa bırakıyoruz, yine gelemedin kıyamam
anonim
ben adama zamaninda yapacaktin diyorum hala gelmis yok sehirdisi yok bilmem ne
zamaninda calisacaktiniz ailenizin yaninda omude istediginiz bolum icin emek harcayip yerlesmis olacaktiniz. ben kutuphanede dersanede surunurken sen cafelerde gezdin.tabi bazi durumlardan oturu sinavi kotu gecenlere diyecek biseyim yok. yök e ona buna suç bulma. yeni kararin da hayirli olsun.
anonim
diliyorum bu istemeyen kadrodan da bizim haklarimiz teker teker cikar. 65 bin hak cika cika bitmez. devlet universitesinden vakifa gectim ve sen beni istemiyorsun oyle mi? aldigin 250 puaninla geceni gunduzune katmis oluyorsun yani. tebrik ederim. yuksek alanlar da bizim icin aldi zaten o puani kendileri icin degil. bunca aile de aptal cocuklarini okuttular. bi siz zekisiniz. en buyuk sizsiniz en zeki sizsiniz olalalala. okulu birakacak binlerce ogrencinin ahi sizin yakanizda olacak daima! bu veballe yasayin.
anonim
kim omü ye geliyorsa hoşgelsin..kim de gidiyorsa güle güle..birbirinize laf yetistirmeyin sanki herkes omü nün rektorüymus gibi havalara girmesin..başka ülkeden gelip puansız tıp hukuk pdr mühendislik okuyan kisilere agzinizi açmasınız ama kendi vatandasiniza herseyi soylersiniz..biraz insan olun..keyiflerinden gelip işgal etmiyorlar kampüsunuzu..hersey herkese yeter kimse de kimsenin önüne engel olmuyor başka ünide de olsa aynı branşta rakibiniz..hak eden zaten nasibini bulur..kendinize daha iyi şeyleri dert edin..saygı ve sevgiyle yaşayın ki siz de bulasiniz..İyi günler.
anonim
cik mitli bi aileeii iliciiiiz mikeemmmmeeel iliciiik.peki.
anonim
bende bir omülü olarak omülü arkadaslarimin bu tutumunu hic dogru bulmuyorum benim bir çok cblü arkadasim var kimisi sırf bu şehirde okumak için zar zor imkanlarla oraya gitti eskiden orda okuyan herkesi zengin şımarık tipler olarak bilirdim ama bu sene o okulu yakindan tanima firsati olup bu önyargımin doğru olmadigini gordum sizden ricam kendimizi onlarin yerine koyup ona gore davranalim lütfen biraz empati..
anonim
yetenek sinaviyla yerlestim ve tam bursluyum yök tercih yapicaksiniz diyor yetenek sinaviyla yerlesen birinin tercih yapmasi ne denli dogru peki! bu kadar vicdansizlik nedir boyle anlam veremiyorum tam ucretli olsam bile sehir disinda ailemin beni okutmaya maddi gucu yok tek okuyan cocuklari ben degilim cunku.
anonim
gelmissin 20 25 yasina ailemin yaninda olmadan asla bik bikk.biz de ayila bayila gelmedik arkadasim.benim sucum babamin beni ozel okula yollamamasi miydi.bende isterdim annemin babamin yaninda kalayim.3 senedir binbir zorlukla sehir disinda okuyosam sen de benim emegimin ustune cokme bi zahmet.herkes ister en iyi yeri ama kaderine de razi gelicn.alismissiniz rahata herseyin hazirina.
anonim
ya beyler bayanlar siz omü yü ne sanıyorsunuz anlamıyorum.bi odtü İtü saniyorsunuz herhalde.yok gecesini gündüzüne katmışta falan filan.
zorakimuhendis
anonimler bi gidin de kafamızı dinleyelim😒
anonim
İninimlir bi gidin di kifimizi dinliyilim
anonim
yok size öyle havadan okul makul
anonim
benle birlikte 50 tane anonim var galiba burada. anonimlerin gücü adına😂
president55
bi tanesi hakkımı helal etmem demiş ulan etmesen ne olur? sen puanınla girdiysen bizde ücretini vererek eğitim göreceğiz. sanki karşılıksız bizi oralara kabul ediyorlar. ağzı olan konuşmasın beyni olan konuşsun.
afgancingeni
sizin yürüdüğünüz yolda bizim hala ayak izlerimiz var gidin bakin