anonim
bi insan bi insana neden bunu yapar gerçekten dusunuyorum mantıklı bi açıklama bulamıyorum..ufak özet geceyim belki siz söylersiniz sebebini.
ben normalde soguk bir insanim kimseyi aramam karsimdakini sevmiyorsam asla yuzune gulmem gibi
bir arkadas grubumuz var kizli erkekli cok sevdigim insanlar iclerinden biri bana cok yakın davranmaya basladi universiteye geldiğim sene sürekli arıyor herseyini bana danışıyor giydiği kıyafetleri atiyor sence nasil diye fikir aliyor basina birsey geliyor aninda ariyor saatlerce anlatiyor alacagi ayakkabiyi bile bana danışıyor begenmezsem almıyor arkadas grubumuzun haricinde surekli beni ariyor goruselim diye bugun aramazsa yarin mutlaka ariyor beni merak ediyor nasilsin napiyosun derdin sıkıntın var mi soruyor biyere gidiyorum benden habersiz yapiyorsun filan diyor. bana sitem ediyor sen neden aramiyorsun diye başta cok insancil yaklaştım fikirlerime onem veriyor sagolsun dedim sonra cok abartinca ben de alistim ona onsuz yapamaz oldum cok egleniyorduk beraber.benim gulusumu cok begeniyordu surekli beni guldurup oturup izliyordu baska erkekleri terslememden zevk aliyordu sadece onunla guleyim ister gibi tepkiler veriyordu.allah askina boyle arkadaslik mi olur ben mi abartiyorum bilmiyorum.boyle bir senemiz geçti yazin evime döndüm hala gorusmeye devam ediyoruz sonra bu bi kizla tanisti sosyal ortamdan neyse kizla konusuyor anlasti gorustu tabi ben o ara kafayi yedim kiskancliktan bisey diyemedim yetmedi sevgili oldu bende sosyal ortamdan iliskiye karsi oldugum icin kizdim neyse bu kizla konusmaya devam ediyor ama beni de elinde tutuyor sonra kizla iyice anlastiktan sonra beni hic aramamaya basladi ben tabi boşluğa düştüm surekli telefona bakar oldum calsin diye bekliyorum moralim cok bozuk filan boyle 2-3 ay gecti ben tamam dedim artik aramayacak alistim yokluğuna sonra bu sevgilisinden ayrılmış yine beni aramaya basladi ben şok..
ariyor surekli ben soğuk konusuyorum ve hep söylüyorum benimle boslukmu dolduruyosun demeye getiriyorum gecistiriyor surekli yine sitem ediyor hic beni aramiyorsun diye en son ciddi ciddi soyledim sevgilin varken arayip sormuyorsun kimse yokken beni ariyosun diye neyse yine memlekete geldim gorusuyoruz arkadas grubumuzla beraber ama ben ona hep sogugum ister istemez. baska sebeplerden de bayagi kavga ettik suan hala gorusuyoruz ama hic birbirimizle diyalogumuz yok topluca bulustugumuz icin ayni ortamdayiz sadece..ve ben duygusuz bi insan oldum ciktim gulmuyorum konusmuyorum hicbirseye tepki vermiyorum oturduğum yerde durduk yere gözümden yaş geliyor.artik ciddi teklifleri dusuneyim diyorum surekli aklima o geliyor ondan nefret bile etsem aklimda baskasi varken karsimdakine ihanet olur diye baskalariyla konusamadan bitiyor.diyeceksiniz ki bastan neden mesafe koymadin..ya cok samimi gorunuyordu gercekten inandim.
simdi soruyorum gercekten bi insan bi insana neden bunu yapar
tek onunla arkadas olsam coktan bagimi koparmıştım ama digerlerine birsey diyemiyorum. ben bugüne kadar kimseye umut vermis olmayayim diye hic konusmadan herkesi reddettim bunu neden yaşadım bilmiyorum ama tek isteğim yaptığını yasasin ben de dunya gozuyle goreyim.

Yorumlar

karakutu
uzdun gerçekten üzgünüm bende kiz arkadaşlarımı güldürmeyi severim ama devamlı onlara sevgilimden bahsederim çünkü kızlar böyle işte etkilenebilirler .ne desek boş kalbinin kırıklarını duzeltebilecek biri çıkar inşallah karşına .
bayannano
erkekler bunu pek ince dusunemez yani onlar bazen knki olarak yaklasir ayni bu sekilde bilerek bazilari da yakin olmak ister yani hoslanti olark yaklasr yani bu onlarda ince bi cizgi oluyor ... belliki o da knka olarak gormus sahiplenmis yani baskasiyla olmani gulmeni kabul edemememis seni ona ait gormus .. o yuzden sonra kafasina senle boyle oldugu icin sevgili olamayz die dusunmustr yani kabul etmezsn veya arkdslik da bozulur die o arada kafasina diger kiz girip dikkati dagitmis o arada ona odaklanmis olay bundan ibaret ha cocuk ondan ayrilinca geri tabi sana yazar cunku seni arkds goruo hala acik kapi birakmis seni eger baği kopartsaydi ztn arkdslik bitmis olurdu .. sen canini sıkma hayatina biri giricek ve sevgisini hissediceksin sadece vakti var beklemeyi bil ve her erkegin harketleri tavirlara inanip guvenme bazilari iyi rol yapio kendileri bile sasirio 😉😊 @anonim_bayan
anonim
çok teşekkürler arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur @karakutu @bayannano