fuzuliye
bir yazı okumuştum onu sizin paylaşmak istiyorum : birgün yetimhaneye ziyarete gitmiştim . orada enterasan bi diyaloğa şahit oldum . İki tane cocuk kapının önüne oturmuş fısır fısır konuşuyorlardı. erkek cocuk kızdan o kadar etkilenmiş ki gözlerinin içine bakıp duruyordu böyle kulak misafiri oldum . erkek cocuk dedi ki : " cansu benim annem olur musun ? bence bu sözün önünde tüm şairler ceket iliklemeli .!

Yorumlar

Sessizkadin 🕵️‍♀️
yazı bir yana hiç çocuk yuvasına gittin mi? gitmediysen kesinlikle gitmelisin müthiş birşey .ünye sabancı yurduna gitmiştim ben oralarda oturduğum zamanlarda da düzenli giderdim . annem olur musun sorusunu geç direk anne diye çağırıyorlar seni . sen yemek yedir diye bekliyorlar ve bilerek üzerlerine yemek döküyorlar gene sen yedir diye . İnsanın öz kardeşi olsa öyle sıkı tutar elini ve öylesine içten dalayabilir kollarını boynuna . hani diyorum ya gitmelisin mutlaka . bide gidip dönerken gene gel , gitme deyişleri vardı içine ateş düşürüyor insanın. İnsan bebeğini karnında buyutebilir , kardeşinin hep yanında tutabilir ama ordaki yavruların en çok ihtiyacı olan şey kalplerimizde büyümek...onların en çok sen ben gibi abi ve ablalara ihtiyacı var..
fuzuliye
@sessizkadin kesinlikle doğru dediklerin gitmedim hiç ama gitmek istiyorum mutlaka en yakın zamanda samsundaki yerini öğrenip gideceğim insallah