anonimum
hem deli gibi sevilmek istiyorum hem de beni tanırda sevmekten vazgeçer diye beni seven insandan kaçıyorum bununda bir çaresi yok zannımca. sizce?

Yorumlar

yolyordam
seni seven insan icin beni tanirsa benden vazgecer diyorsan gecmiste yasanilanlarin telafisi yoktur yegenim gecmis olsun.
anonimum
sorun aslında pekte geçmişle ilgili değil @yolyordam abicim.. (abi diyorum yeğenim dediğin için.. )
sorun beni seven kişi eğer benim onu sevdiğim gibi sevmezde kaçar giderse diye korkum bundan. ben o zaman yıkılırım kendimi biliyorum. daha önce tatmadım bu duyguyu gelmişim 21 yaşıma. geçmiş diye bir şey de yok o yüzden. ama korku var. biri beni gerçekten sevecekmiş gibi gelmiyor.
şu zamana kadar birini sevdim o da sinyaller gönderiyor bu aralar falan ama kaçıyorum sırf bu yüzden kaçıyorum.. beni tanırda sevmekten yada sevmek demeyelim de hoşlanmaktan vazgeçer diye.. bildiğin ben platonikliğe aşık gibi bişeyim. saçma ama durum budur..

bu arada teşekkür ederim ciddiye alıp cevap verdiğin için..
yolyordam
tamam simdi kendini seni seven cocugun yerine koyuyosun ve su anki haline cocugun gozunden bakiyorsun. sonrada diyorsun ki ben bu kizin neyinden hoslaniyorum? eger cevap acik giyinmesinden veya vucut hatlarinin cok duzgun olmasi veya cok guzel makyaj yapmasindan degilse tam emin olmamakla birlikte cocugun seni kolay kolay yari yolda birakmayacagini soyleyebilirim. tabii cocugun gozunden kendine bakarken objektif olman cok zordur ama bunu yapmalisin. kisacasi cocuk senin vucuduna mi yoksa dusuncelerine mi asik bunu bi dusun. sonra karari verirsin zaten. bu arada aynı yaştayız yeğenim :))
anonimum
bu konuda şunu söyleyebilirim
anonimum
bu konuda şunu söyleyebilirim çokda güzel değilim okula az makyajla doğal saçla açık saçık giyinmeden giderim. bu net bişey. bana kalsa dikkat çeken biride değilim yani normal biriyim. öyle herkesle çok samimide değilim. hayatıma herkesi almam çünkü herkes bi anı bırakır bende iyi kötü. ama onunla konuşuyorum yani gece sabahlara kadar konuşmuşluğumuz sarhoşken bana yazmaları falan da var bunun içerisinde. 1senedir tanışıyoruz sohbetimiz var ama ama son zamanlarda böyleyiz. durum budur abicim olsun aynı yaşta olsakta düşüncelerin benim için bir abi değerinde oldu @yolyordam:)
tutunamayanonim
@ruhsuzum bir insanı sevmek cesaret ister çünkü sonunda %90 yanmak vardır. %10'luk ihtimale rastladıysan gerçekten şanslı insansındır.
anonimum
@tutunamayanonim inşallah o %10luk kısımdayımdır. çünkü seviyorum, biliyorum.. aynı duyguyu onunda beslediğini düşünüyorum ama eminde değilim olsada kaçıyorum öyle salak bi durumun içindeyim 😶