anonim
bitti deyince biter mi gerçekten cok merak ediyorum ? gercekten sevmediysen biter.sevmiyorsan neden girersin bir insanin hayatina neden herseyin guzel olacagina inandirirsin.sevgi emek istemez mi bu mudur yani en ufak zorlukta vazgecmek.hani cok seviyordun ? demekki neymis sevmek seni seviyorum demekle olmazmis basını yastığa koyduğunda vicdanın rahatsa eyvallah.söyleyecek cok sey var belki ama susmayi tercih ediyorum. hissettiklerimi anlaman icin hissettirdiklerinin aynisini yasaman dileğiyle... beni yaniltmani isterdim.hayatımdan cikarak farkında olmadan büyük iyilik yapmışsın tesekkur ederim 👏

Yorumlar

slowlydead
ben bitti demeden biten ilişkimi biliyorum :d . yani aldatıldım düpe düz kız beni aldattı gözümün içine baka baka yeni sevgilisiyle geziyor. ben mi yaptım hiçbişey ... çünkü buna bile değmezler. erkek de 1 gram onur yok kız desen ondan farklı değil. allahından bulsunlar ne diyelim ki.
mimarlique
ben sahipsiz bir sevgi besliyorum iyi bilirim huyunu suyunu ve hep derim keşke bu kadar basit olmasaydı.
anonim
ben demiştim demeyeceğim sevmek ne uzun kelime;)
sempathicoo
size bişey sölim mi? kız yada erkek seviyorsa bırakmaz , evlenir coluk cocuga karışır, torun torba sahibi olur.yani sevdikten sonra hicbişey engel değil,tek engel kişinin kendisi sevmesi yada sevmemesi.seven insan herşeyi yapar yani o bu şu değil aklınıza gelebilecek en zor şeyi bile yapar,yeterki sevsin her iki tarafta.
anonim
bitti demeyle bitmemiş belli ki fakat bitti demeyle sen bitirmişsin bu çok belli.