anonim
bu aralar fena duygusal kargaşa yaşıyorum uzun süredir aklımdan atamadığım ama hayatımdan attığım bi kız var ve bu kız yüzünden karşıma çıkan kızları hep üzüyorum. son zamanlarda ama bi kıza bir şeyler hissetmeye başladım ta ki lanet olası dudağını okumamla soğumam bir oldu . sahnedeki gitar çalan çocuğa baktı ve 'çok iyi ya' dedi ve konser sonrası onunla konuştu. nasıl sinir oldum kadının abazası da oluyormuş ve teşekkürler uzun zaman sonra bir şey hissettiğim kız artık sende yoksun.

Yorumlar

artemis
bu kızla sevgili değilsen ya da sevgililik yolunda bir adım atmadıysan bunları söyleyemezsin.birini beğenmiş olmasi o kızı abaza yapmıyor lakin aranızda bir seyler varsa karşılıklı olarak o zaman bi şey diyemem.
laverna
çok iyi ya diye sesine demiştir bence hemen yargilama kizi bence 😐
anonim
birine bakıp çok iyi dediğin zaman abaza mı olunuyomuş. bu kafayla nasıl üniversite kazanıyosunuz şaşırıyorum doğrusu . sende kıza bakıp çok iyi ya demişsin ki ona karşı bi şeyler hissetmeye başlamışsın . hatta dudağını okudum diyosun . bu durumda sen de mi abaza oluyosun yani ? şu kafayı bi değiştirin ya !
anonim
kendimi tam ifade edememişim kusura bakmayın . sadece çok iyi ya dediği için öyle demedim . konser bitiminde yanına koştu biseyler konuştu sonra herkes çıktı kız hala onu bekliyordu ve üstelik instadan takip etmeler beğeniler falan başladı