heracles
şuan okuyacağınız şey "seviyor sevmiyor" dizisine cok benziyor... bugun hayatimin en degisik gunuydu. hayatin bir cilvesimi bilemicem. neyse anlatmaya basliyim.
benim ilkokul aşkım ilk aşkım sevdigim kiz o mavi onlukte kulak altina kadar gelen saclari kirmizi kurdelesi sevmistim seni. benmi susko bi cocuktum sevimliydim annemden aldigim harcliklarla biriktirip yandaki bujiteriden bileklik almistim ona 7 sinifta beni terk etmisti cocuktum saf sevgiyle sevmistim onu. sismanim diyemi terk etmisti anliyamadim. ayrildik falan filan lise zamanlari heryil ilkokul hocamizin yanina giderdik ogretmenler gununde hep cicek alir goturur verirdik ve bem orada bile bakamazdim yuzune utanirdim. ayni anda ayni universiteyi kazandik ve 2 yildir o beni goruyor ama ben goremedim nedenmi ben hep ortam icinde yere bakan kizlari kesmeyen biriydim ve hala oyle.bugun sans eseri bayramefendiden cikarken biri bana seslendi allahim bu ses o sesmi dedim hicmi degismez bir ses hicmi yuzu degismez,yine guzel yine findik gibi burnu ile arkami donunce bana dogru geldi adimi soyledi niye bakmadin ben sadece kekeledim bisey yapamadim ama karsisinda eski ben yoktu kasli degismis yuzu daha keskin bir ben vardi. elimi sıktı yanagima yanagi degdi ki ben onun elini bile tutmamistim ebecilikte bile dokunamazdim acir cani falan diye oyle saf sevdim.konustuk biraz sonra numarami istedi verdim ve bekliyorum mesaj atmasini varya aramasini.
İcimden bir ses ne aricaaaak ne soracak hic umrunda degil diyor. cok degisik oldum mutlu oldum sahile indim uzuldum yillar sonra hayat bizi karsi karsiya getirdi. sevgim halan daha bitmemis ben seni hep kirmizi kurdelen ve o ellerinin onunde birlesip mavi onlugunu kiristirmis halinle sevicem. (k)

Yorumlar

anonim
yazdıklarıni görünce duygulandım demek hala temiz ,saf aşklar var dedim .belkibenimde karşıma senin gibi temiz biri çıkar diye ümitlendim.allah yolunu açık etsin kardeşim.
thyke
kardeşim demek senin gibi insanlar var.ümitlendim belki de benide böyle seven olur.
heracles
@anonim_bayan cocukluk iste ve uzucu tarafi numarami aldi 2 gun oldu ve hala donmedi.
@thyke vardir elbette neden olmasin.

yazmicak bende umitlenmiyim