anonim
gerçekten merak ediyorum okuma yazmanız mı yok? "kız yurdu" yazıyor kocaman. yarısı erkek dolu ya ringin. zaten bir saatte geliyor sadece önünüzde kampüs arabası boş insanlık yap da madem oraya kadar gelmişsin in de öndeki arabaya bin çok mu zor? bu soğukta o yokuşu nefes darlığıyla tırmanmak zorundamıyız biz sizin sırf keyfiyetten o arabaya binmeniz yüzünden? azıcık empati ya çok bir şey istemiyoruz.

Yorumlar

anonim
karadeniz yurdunda kalanlar napsın peki ?altta kız yurtları var ve r11 daha buraya gelmeden çoğu zaman ağzına kadar doluyor.
bizde soğukta r11 bekliyoz kaç dk, gerekirse o yokuşu çıkıp fakülteye gidiyoz yürüyerek.
anonim
napicak erkekler sen keyfine bakcan diye disardami kalcaklar. otobus oradan gecip gidiyo demi sana ozel mi o otobus adam istedigine biner bu kadar rahatsizsan yuru yurduna kadar binme otobuse
orlito
bu şikayetini buraya değildi ilgili mecralara yap ki dikkate alınsın. burada seni kimse tınlamaz
anonim
empati yapalım ben senin icin neden soğukta bekleyeyim ? benimde acelem var ve zaman kıymetli. hangi araç gelirse binecegiz sen binenedin diye aşağı inmek neyin kafası
anonim
konuşuyorsun güzelde o çocuklar çobanlı rampasına sarıyor sonra,bilmiyorsun
bylazim
bunu rektörlüğe yazsan hani sen .
anonim
hanım hanım kendine gel seninki can'da erkeklerinki patlıcan mı? kara kışa kalmadıktan sonra yürüyüş yapmış olursunuz ne var yani. bende münevver ayaşlıdayım sırf yürüyüş olsun diye eğitimden yürüyüş yaparak gidiyorum çoğu kez. hemde yol uzasın diye yaşamdan dolanıyorum. babanızın malı değil ringler.
arapsukru
hakli valla su kizlari birazcik dusunelim beyler havalarda soğuttu
anonimbaz
İyilikte yaramiyor biz sizin sagliginiz icin yapiyoruz biraz spor yapin diye 🏃🙌🎽
anonimuser236
derhal burayı terk et kardeşim @yobaz
kykwifi
sorun varsa kızlara pembe otobüs erkeklere mavi otobüs yapsınlar kimse kimsenin yerine binemez
anonim
kiz yurdu yazisi oraya gittigini belirtiyo erkekler binemez diye bisey yazmiyo
watchandlearn
sanki 10 km yol yürüyün a**
anonim
gerçekten merak ediyorum kız yurdu yazınca kızlar o ringi kendilerine mi özel sanıyo biz sen daha çabuk git diye o soğukta donarak 15 dk daha beklemek zorunda mıyız? azıcık empati ya ve biraz da düşünerek konuş. teşekkürler.
anonim
birincisi karadeniz yurduna bütün ringler geçiyor bizimki gibi saatte bir araba geçmiyor, ikincisi araç içi kalabalık bunaltıyor diye şikayet etmiyorum o kadar kalabalık ki binemiyoruz yarım saat mühendislikte bekleyip de bir kişilik bile sığacak yer olmuyo bundan bahsediyorum kimseye binmesin diyen yok insanlık yap binmişsin mühendislikte açıkta kalan olduğunda in de öndeki arabaya geç diyoruz çok zor bir şey değil bu keyif meselesi değil 10 dk da gelen araba olsa eyvallah bir saatte gelen bir araç farkında mısınız? @orlitorenk haklısın @bylazim haklısın, anonim bayan münevver ayaşlıya da her araç gidiyor farkında mısın? @watchandlearn küfrünü kendine sakla.
anonim
bu arada aynı şey kız yurduna gitmeyen kızlar için de geçerli ne kadar tepki gösterirseniz gösterin zaten her araç gitse kız yurduna böyle şeyler yazacak değilim hala anlamak istemiyorsunuz.
anonim
ya önde kampüs arabası duruyor boş adam mühendislikten binecek kız yurduna da çıkmayacak kız yurdu arabasına zorlatıyor bunu da açıklayın?
watchandlearn
gerizekalı muhenddslikten 5 ek ni alır yurd yürümeyi denesen de aşağı inecek arkadaşlar daha cabuk inse
anonim
@watchandlearn birincisi bu iki oldu tamam mı şu hakaretlerine dikkat et artık ben senin laflarını yemek zorunda değilim ikincisi o tepeyi bir çık bakalım her gün noluyor ayrıca her halükarda o araç o tepeye çıkıyor azıcık mantıklı düşün aşağı inerken zaten yürüyorum