anonimum
sevmedi arkadaşlar sevmedi. ruhsuz dediğiniz kişi şimdi tam bir ruhsuz oldu. vazgeçmek zorunda kaldı. ruhunu onda bıraktı. bedeniyle yaşamaya devam etti. keşke görmek zorunda kalmasam. vazgeçmeme bile izin yok.

Yorumlar

sana0sarilmak0istiyorum
sevmedi.sevmedi.malesef.sevmedi.olmadı
.her gün görücem bide.😑
asosyalci
bende bazen ruhumun bedenime sığmadığını hissederim . hatta bedenimle ruhumun kavgasını dinlerim . bu aslında insanın kendisi ile kavgası değil mi ? hoşumuza gitmeyen hadiselerin bizde yarattığı hayal kırıklığının neticesi değil mi ?
sana0sarilmak0istiyorum
bilmiyorum.bi kac yıldır mücadele içindeyim.bir cok sey yaptim acaba sorun bu mu diye.fiziksel ve ruhsal olarak cok degistim.ama hala bulamadim bi netice.
kabullenmek mi lazim yoksa
@ruhsuzum 😴
anonimum
@asosyalci bedenimle ruhumun kavgasında ikisi birden yenik düşüyor. sonrası malum depresyon nöbetleri. bir de vazgeçiş hikayesi eklenince hayal kırıklıkları, umutsuzluk.. İşimiz zor vesselam
anonimum
@sana0sarilmak0istiyorum kabullenmek alışmak lazım. aklını başka şeylerle meşgul etmek lazım. başka şeylerden kastım başka biri değil yanlış anlama ne bileyim hobiler falan. eğer yeterince toparlanabilirsen onu görmeye dahi katlanamazken görünce herkes gibi olmuşsa bu durumla barışmışsın demektir. vazgeçtiğim anda bir defa saatlerce ağladım ve sonunda kendime bir söz verdim bir daha onun için hiç bir şey yapmayacağım. zaten onun olanlardan dahi haberi yoktu. kendi içimde yaşadım kendi içimde de bitirdim. kafada bitiyormuş her şey.
ve evet insan değişiyor değişmelide.. yoksa bu hayat birilerin peşinden koşmakla geçmez. bir şeylerin farkında olmamız lazım..
sana0sarilmak0istiyorum
sen ne güzel yazdin oyle ya. herkes senin gibi ruhsuz olsa keşke 😂
anonimum
@sana0sarilmak0istiyorum duygularımı aldırdım ben 😄