anonim
özellikle tramvaydan r11 binen arkadaşlar. kızlar bu durumdan çok şikayetçi. malum havalar soğudu ve yürümek gerçekten çok zor . ben eğitimden karadeniz yurduna gelirken 10 dk inanın kemiklerim buz tutuyor yüzümü hissetmiyorum.. r11 kiz yurdu yazanlara acil durum yoksa elinizden geldiği kadar binmeyin. o ring onlar için çıkarılmış saatte 1 . bizde sabah yurdun önünde soğukta 7 8 ring geçmesine rağmen binemiyoruz. onlar nasıl binsin. biraz empati yaparsak anlayabiliriz. acil birşey yoksa bir sonrakine binebiliriz. sırf kız yurduna gidiyor diyede binenler sanki oraya gidince bir kıza mi sahip olacaksınız. etraf kız dolu olum neyin kafası bu.

Yorumlar

anonim
adam değilsin adamın dibisin👍👏demek ki kampüsümüzdeki tüm erkekler bencil kaba değilmiş centilmenler de varmış,şaşırdım.
thelady
kardeş senin kaç yüzün var? bi sonraki paylasiminda da tam aksini iddia etmişsin. oscarlık oyuncusun . ayakta alkışlıyorum. helal bee
rone
lan sen neyin peşindesin millete kız yurdu ringinden kız mı düşüreceksiniz diyorsun sen burda kız düşürmeye çalışıyorsun ne iş ?
anonim
bu konu hakkında paylaşım yapmadım. bu ilk defa paylaştım. anonim sadece ben değilim herkes paylaşıyor. @thelady
anonim
saçma sapan konuşma olum @rone .yazılanları doğru oku. adım belli kimi düşüreceğim burda . sırf kız yurduna gidiyor diye gidenler var. dedim yalanmi. üzerine alındiysan sorun yok. İşi acil olan biner . ben de biniyorum okula geç kalınca . zaten erkek yurdunda durmuyor.lafı başka yerinden anlama
rone
yanlışın var erkek yurdunda duruyor bu bir ikincisi biz karı kız için binmiyoruz üçüncüsü oğlumlu falan konuşma 6 ay yedirtme bana siz 98liler biraz büyüklerinize saygınız olsun hadi koçum
anonim
1.ben 94 lüyüm karistirdin . istersen müebbet ye. artistligin anlamı yok.ben karı kız için binenler için söylüyorum sana ne oluyor. demekki sende onun biniyorsun. o is için binmeyen adam zaten üstüne alınmamış bi tek sen varsın.git biraz kitap oku okuduğunu anlayamıyorsun. .
2. yurtta genelde durmaz. dursa da zaten binemiyoruz . genelde yürüyorum . yasadigimi bana anlatma.
hadi fazla uzatma ""kuzum"" @rone . amacından saptı paylaşım
rone
okuduğumu gayet iyi anlıyorum aslanım sen rahatına bak kimse için genelleme yapma prim peşinde koşma. kız yurdunun oraya gitmesek istesem yürürüm zaten sıkıntı yok hadi ekmeğini kovala "koçum"