anonim
odada bir arkadaş var hiç bir şekilde uyuşmuyoruz böyle bir şey söylüyorum mutlaka zıt gidiyor arkadaş dediğin böyle olmamalı bence mesela ben sıla'yı çok seviyorum yurttaki tv de sılanın şarkısı çalmıştı benim sevdiğimide biliyor ve kapattı.halbuki o bana gelen ters bir şey söylese ben susuyorum yada ona katılıyorum. çok uyuz bi insan cidden ve hayvanları sevmiyor buna tahammülüm yok bir kere oturup sevmiştim felan böyle uyuz uyuz bakıyor köpek geçiyor yanımızdan sakın çağırma diyor. şu dünyada insan kadar pis bir şey yok keşke hayvan olarak gelseydim dünyaya o kadar merhametli olduğuma inanıyorum. 3 gündür kedi,köpek resimlerine bakıp ağlarmı insan ben ağladım.çok duygusal bi insanım ve alınganım bana diyorlar herşeye çok alınıyorsun kendimi seviyorum değişmeyide planlamıyorum sizin gibi merhametsiz olup hiçbirşeyi takmamaktansa herşeyi takıp oturup ağlamayı tercih ederim.İnsanlar sizinle iletişim kurmaya çalışınca onlara tepkisiz kalmayın cevaplayın sorularını onlarla iletişime geçin lütfen!!!!! ve ne olursa olsun hayvanları sevin onlardan kaçmayın ıy o pis deyip geri çevirmeyin onlarında sevgiye ihtiyacı var.

Yorumlar

hayalci1i
hayvanı sevmeyen insanı sevemezmiş
anonim
hayvanları sevmiyor olabilir zarar vermedigi surece bu seni ilgilendirmez belki bi travmasi vardir nereden bileceksin
ziraatci1
bendede var böyle bi ters kız
anonim
bende çok sorun yaşadım oda arkadaşımla. anladigim kadariyla sana saygısı yok. bi kac kez uyar. baktın düzelmiyor hiç kendini üzmeye gerek yok kardeşim. değiştir odanı. kendini hiç yıpratma.
anonim
benimde var ben niye böyle tepkiler vermiyorum :)
privity
vizeler sonrasi sakin bir zamanda karsina al konus uzakdikca daha coo sıkıntı cekersin en kisa yolu karsina al herseyi goze alarak konus bende odadan eleman gonderdim zamaninda degmez oylesine onune bakmak icin bence bunu yapmalisin
mollyy
sana ne garazi var ki böyle yapıyor? gerçekten böyle insanlar var mı hani sen ona birşey yapmadığın sürece neden ters gider bir insan demekki kendi içinde yaşadığı bir kişilik bozukluğu var olmadı deiştirilebiliyorsan odanı falan değiştirirsin çekmek zorunda değilsin sana terbiyesizlik yapıyorsa eğer.