Kizilsakall
ey sevgili dedikodu halkı bu akşam başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum. saat 22.00 sularıydı atakumdan evime doğru gidiyorum 18 km lik bir yolum var. minübüs bekliyorum gelmek bilmiyor bende otostop çekeyim dedim 10 dakika falan oldu kimse durmadı insanlık ölmüş diyordum tam bi abla geldi para uzattı öğrencisindir al dedi bende abla param var ama dolmuş gelmiyor dedim ve parayı almadım aradan bi 15 dakika daha geçti bi abla daha aynı şekilde bi abiyle para yolladı ona da aynı durumu anlattım abi parayı ablaya geri ver eyvallah dedim sonra sa dedim ki böyle insanlar iyi ki varlar ve şimdi ablayla aynı dolmuşta gidiyoruz :)

Yorumlar

anonim
helal olsun samsunumun guzel insanina be
orlito
vay be kardeşim
Kizilsakall
@orlitorenk kardeşim bu insanlar hep kazanırlar inşallah
kafasiguzelsanatlar
👏helal insanlik ölmemis demekki
privity
o ablayi bana yolla illa verecekse parayi ben alirim o kadar da vicdansiz degilim yurttucuyum sadece 😊
limos
kanka yalnız paraları alsan iyiydi
artemis
yav beni de tramvay güvenlikçisi trollemişti hem de oruçluydum. bak bak şerefsiz evladıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bak.... oruçluyum iftara yetişicem tabi o zaman para yükleme otomatları yok gişe de yoktu. kartta yetersiz bakiye ve gelen geçen bir allahın kulu yok. adama diyorum 'napıcam' diyo ki bak şu fırında yüklüyolar ehehe. beni mi trollüyosunuz beyefendi :) dedim ama nasıl kibarım minnoş bi şeyim bi de safım hee. yok ciddiyim diyor. ama gösterdiği fırın da "aaa bak aleyna geçiyor"mesafesinde değil. taaa anasının donunda öyle ulaşılmaz. hem fırın ne alaka ağzına tükürdüğümün malı. sonra bir abla koşaral geldi adeta gökten inen bir melek. bakın koşarak diyorum. ona hep dua ettim ya.kartını okuttu ve gelmedi gitti yani. yazarken ağlıcaktım lan sksjjdkdls
Kizilsakall
@seaaa yok be kankacım belki bir gün @artemis gibi biri çıkar belki karşısına ben daha önceden bir çocuğa vermiştim demesin :)
Kizilsakall
@privity sende ne vicdansızsın bee seni yolda görürsem arabayla geldiğimde almayacam arabama😂😂
privity
mubarek 3 senedir kac kere arabayla geldin diye soran yok zaten araba bizim icin buyuk bir luks 😊
Kizilsakall
@privity bende yeni aldım zaten ama tüp dayanmıyor bir ayda iflas ettim en iyisi otostop 😂 bu akşam otostop anılarımdan birinş anlatcam hazır ol :)
privity
hayirli olsun gule gule kullan gazda boyleysen ya elektrikli ya da hibrid bak bi dahaki ne benzini arabayla ayni cumlede bile kullanma eyvallah beynimin geri kalan bir kac bin hucresini paylasimina ayiriyorum sonrasi mechul 😊