alpheratz ✨
son zamanlarda site yazılarına bakıyorum kalite yerlerde nerde bu sitenin eski müdavimleri. İnsanları özlemek için harbiden görmeye gerek yokmuş bunu anladım. herkes üzerine alınmasın ama duvar bomboş duruyor @ikizler karalıyor bi iki şey o kadar @poseydon önceden hergun yazardı @kayipgalaksi burda ama hic birşey yazmıyor anlayacak biri kalmamış ne yazsın @onumarkamsobee vardı susmuyordu ne güzel ama baymazdı da. @frances vardı güzel düşünceli o da yok geçen yorumunu gördüm o kadar. @josefin vardı @odin bildiğin memur oldu hesabı da silmiş adam. @dipnot gitmiş 2 sene önce bu sitenin eski hallerinin olduğu zaman pia diye bi kız vardı o da kaliteli yazardı sanki türkiye sorunu gibi kaliteli yazan o kızla da kavga ettiler sitede gelmedi bir daha. üzerine kafa yorulacak iki cümle yok. @matricariachamomilla kalmış iki kişi kalmış toplam. @mavis vardı kardeş gibi ilgilenirdi site aile gibiydi. daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi. mizah, parası olanın fakiri dışlamasına dönmüş sitede. İki espri yok ortada. harbiden o güzel insanlar o güzel atlara binip gitmiş. tanısam görsem gidip sarılacağım boyunlarına. aslında duygusal bu insan değilim ama demek ki oyleymisim. üzüldüm. günün şarkısı bırakırdım ama icimden gelmedi ben tek dinleyeceğim.

Yorumlar

kayipgalaksi
dediğin gibi anlayacak biri kalmadı yazasım gelmiyor artık. @matricariachamomilla @ikizler ve @poseydon un yazılarını okuyorum sadece. site eskisi gibi zevk vermiyor.
matricariachamomilla
kardeş bu nasıl bencillik ya kendim dinleyeceğim diyor. paylaş da biz de derdini bölüşelim😊
orlito
aynen ahbap eskiden buralar daha güzeldi odinin kızlar hakkındaki tavsiyelerini unutamam mesela 🤔
Maviş 🐣
o kadar uzun zamandır girmiyorum ki hesabıma sırf şu yorumu atmak için girdim 😊çok da nadir bakıyorum siteye ama yazdığına rastladım çok ilginç oldu 🤗 birilerinin hatırlaması çok mutlu etti beni. ne demişler bir insan ölse de asıl onun ismini hatırlayan son insan bu diyarlardan göçtüğünde asıl o zaman ölecektir diye. güzel yorumun için çok sağol tanımıyorum bende seni ama çok mutlu ettin beni 😇 kendine iyi bak 😊
alpheratz ✨
@kayipgalaksi aynen bende bu kitleye geldim ama yok. cidden eğlenirdim yani anonim bay bi soru sormuş ilk defa çalışacağım demiş bir kişi bisey yazmamış ben çalışmadım bilsem yazcam. eskiden altına 10 yorum olurdu aile gibiydi şahsen çok egleniyordum. @matricariachamomilla derdim sitenin iğrenç mizahi insanların yaşam biçimi para durumu saçma sapan mizah yapılıyor. fakir filan değilim ama çok adice bisey bu. mizah da görmesek yutacaz. her neyse.
alpheratz ✨
sorma @orlitorenk dedikodu rakı masası kurcam valla
matricariachamomilla
@alpheratz yorumsuz kaldığım dakikalara geliyoruz çünkü sitede çok saçma şeyler okumaya başladım.
orlito
geliriz kardeşim
kıyma makinesi
benim adım geçmiyor. çok üzüldüm. :d
orlito
haklısın papatya bende eskisi kadar aktif değilim sadece okuyorum 😏 @matricariachamomilla
alpheratz ✨
@gogebakanpalyaco sen kuranın türkçe mealini okuyacağım demistin bana naptın shsjsksks hatirlarsan ifşa etme. @mavis sende kendine iyi bak 😊
alpheratz ✨
@orlitorenk harbi kuralım bir gün lafta kalmasın haberleşelim çekirdek kadro gelsin kendimi ifşa edeceğim sjskskks
orlito
ahahha öyle bişey olursa ister istemez herkes ifşa olur kardeşim 😄
alpheratz ✨
@orlitorenk kimse bisey demezse bi ihtimal :d
kıyma makinesi
hahahaha. valla hatırlamadım. :d
kıyma makinesi
sağolasın @ikizler. :d
alpheratz ✨
1 sene geçmiş olabilir normal :d @gogebakanpalyaco ya yorumdaki kullanıcılara bak anasayfa elitlik koktu resmen uff buram buram.