thyke
kendimden çok utanıyorum.yaptığım tüm hatalardan dolayı aileme karşı mahçup hissediyorum.hiçbir zaman onlara layık bir evlat olamadım.annem ve babam böylesine şefkatli, onurlu,kendilerinden çok biz çocuklarını düşünürken neden böyle bir evladım.biliyorum ki ne zaman bir şey deseler hep dedikleri doğru oluyor.peki bunları bilerek benim halâ yanlış yolda ilerlememe sebep ne?ama bundan sonra onlar için yaşayacağım.geçmişi düzeltemem ama gelecek hala elimde...

Yorumlar

enguzelmevsimim
İnsan hatayi kendisi yapmadan, o yaptigi seyin hata oldugunu kabul edemez. yani yine yapacaksin. ailen istedigi kadar uyarsin, sen yine yapacaksin..
thyke
kızım senin kafan iyi mi?yapmayacağım diyorum.sağol bu arada çok güzel destek veriyor ve çok güzel motive ediyorsun :)
cailloo
uyuşturucu bağımlısı değilsen sıkıntı yok 😀
thyke
@cailloo kardeşim allah ' a şükür öyle o gibi alışkanlıklarım yok:)
enguzelmevsimim
kafamin içmeden iyi olduğu soylenir ama bilemedim @thyke :). sebebini söyledim. cümleme "çünkü" ile baslamadim sadece.. yapmayacağını söylemekle olmuyor ama umarim yapmazsin. amacim motive etmek değildi bu arada. :)
thyke
@enguzelmevsimim haklısın demekle olmuyor.buraya bu şekilde bir paylaşımda bulununca çok farklı düşünenler olmuştur.bursa layık değilim felan derken herhangi bir onursuz davranışta bulunduğumdan veya kötü alışkanlıklarımın olduğundan değil.hatta annem babama utanç duyabileceğimi düşündüğümden bir sevgilim dahi olmadı.burada demek istediğim onlar kadar yüce insanlara yakışır bir evlat olamadım demek istemiştim.sen de kusuruma bakma:)
enguzelmevsimim
tamam da benim aklimdan hic öyle seyler gecmemisti ki :d