anonim
okulun bahcesinde migdemi bulandiran bi durumla karsilastim. bi grup erkek insan icinde sapkin sapkin konusmalar yapiyodu ve bagararak soylediler. ne soylediginide soylemek istemiyorum. ama cidden sinirim bozuldu bu nedir civisimi cikti buranin. boyunu posunu gorenin bise sandigi kisiler resmen onun bunun arkadasindan giydirmeye bayilir olmus. digerlerini bilmiyorum bisey diyemiyorum am a ben sahsen erkekten once guven beklerken karsilastigim olaylara back. ayip ya utanin erkekliginizden.

Yorumlar

anonim
hakli olabilirisn ama kizlar da az degil sanki alet onda o derece ynii
anonim
hangi fakute acaba
anonim
vay terbiyesizler bir de spora geliyorlar
anonim
hangi fakülte iletişim mi? 1. sınıfları cok gereksizdir de
privity
kusura bakma cinsiyet benzerligi olan hemcinslerim adina ozur diliyem mubarek ama sorun sende ellam erkekten guven bekliyom diyon bu cok kucuk bir olasilik sen adamdan bekle o supriz yapmaz sana adamim musterih olasan 😊
virtuoz
sen ne sanıyordun ki erkekleri? emin ol %90'ı o kafadalar... ben de %10'luk kesimde olduğum için kendimle gurur duyuyorum.
alpheratz ✨
çilekli süt içiyom ben. benim suçum yok.
alpheratz ✨
@kirikanat pofuduk terliklerimde var tam bir ponçiğim teşekkürler 😏
anonim
@privity tabi güven beklicem başka ne beklicem. adam olanlarda tanıdığım için bu tarz sapıkları görünce sinirleniyorum haliyle. anlayacağın sorun bende değil mayası bozulmuş kişilerde.
anonim
@virtüoz bende gurur duydum seninle. olması gereken zaten o 10 luk kesim.
privity
anlaşılan sıcakkanlısın benım gıbı sıkıntın bu eğer oyleysen az 8-10 yıllık arkadaşlarıma yol vermedim ben o dedıgın kelımenın anlamını bılemedıklerı ıcın guvenı hemen bekliyorsun bence en azından bellı konularda durumlarda senelerın getırısı olarak güven bekleyebılırısın bu zamanda aylar ya da bır kaç seneliklerden de fazla beklemek gerekır, adam olandan göremezsın en azından bılınclı olarak yapılmış sekılde mayası bozuk olsun çevresel şartlardan değişen olsun adı onemlı değil ama bu zaman da da %100 senın tabırınle mayası bozulmayan bulamazsın bulursan kafasına sılah daya masaya oturt :) ben bıle o kadar değilim kimse de olamaz bence fazla uzun yazmam ama sanırım bıraz mecburı oldu sorry umarım anlatabılmısımdır :)