pollyannaolamayankiz
okulda üçüncü senem olmasına rağmen tek kisiyle dahi çıkmadım çok tuhaf lisede böyle miydik ey gidi günler şimdi lisede böyle miydik derken de yattık kalktık değil yani masum sevgiler vardı ama sanki büyüdükçe masumiyet ilişkileri kalmıyor da çıkar ilişkileri başlıyor kimse sizi siz oldugunuz için değil de dışıniz için seviyor gibi. neyse yine boş muhabbet yaptım sanırım. buraya girmeyeli bayagi olmuştu yeni nickim de hayırlı olsun itiraflarla bulusmak dileğiyle.

Yorumlar

cailloo
ne yani şimdi biri sana yazsa görüşelim dese ve çok ta yakışıklı olmasa kabul edecen mi
Dede
karşına çıkmamıştır belki, aramayı bıraktığın zaman çıkar biri her zaman böyle olmuştur 😄
privity
ahaha gene bir ortak nokta ama ben 4 ledim senden ondeyim mubarek 😆
asosyalci
yaaa boşver dert ettiğin şeye bak. akışına bırak elbet biri çıkacaktır karşımıza :).. hemde bizi biz olduğumuz için seven bir kişi. benimde burda ikinci senem, ne olmuş yani sevgilimiz olmadıysa sevmeyi unutmadık ya :)
pollyannaolamayankiz
çok yakışıklı olursa kızlar bakar hem egolu olur yanımda çok absürd durmasın yeterli. aynen çıkar elbet okulu bitirince. sevmeyi unutma konusuna gelince evet unuttum gibi yani söyle söyleyeyim sanki yasim geçmiş gibi hissediyorum aşık olmak bitmiş mantık ile hareket etmek kalmış gibi.
asosyalci
@pollyannaolamayankiz yok bence biraz abartıyorsun :) İnsanın sevgiyi unutma gibi bir lüksü yokki olmasın da zaten . bizi biz yapan sevgimizdir, şimdilik bizi terketmis gibi hissetsekte daima içimizde bir yerdedir o. belki beklediği biri var ona saklıyor kendini :)... ayrıca yaşlarımız hemen hemen aynıdır yani böyle negatif düşünmene gerek yok . İleri ki yıllarda geriye dönüp yâd etmek istedigimizde bu yaşlarımızı hatirlayacagiz. içinde ki aşkı ortaya çıkarmak için önce sevmeyi hatirlaman lazım :)
pollyannaolamayankiz
haklısın :) neyse gidip yemek yiyeyim