anonim
eğitim fakültesinde bi çift var, ben böyle vıcık vıcık bi ilişki görmedim. saniyede bir sarılmalar, insanların içinde kim var kim yok etrafta demeden birbirini öpmeler falan. tamam seviyosunuz birbirinizi, sarılın öpün eyvallah da insanların içinde hoş durmuyor. biraz utanma olur insanda

Yorumlar

redssun
duygularima tercüman 👏👏👏
anonim
hocam tamam sevişmiyosun uzun süredir de kasma bu kadar kendini bi gün sende sevişiceksin raad ol
lifeee
hangi bölüm :d
anonim
İnsanların birbirini sevmesi ve bunu fiziksel olarak göstermesinin nesi garip ? bundan neden utansınlar?
anonimmisss
dogru dedin valla
alpheratz ✨
son derece katılmadığım bi konu. sarılmak, öpüşmek bunlar çok güzel şeyler. etrafımızda zaten onlarca olumsuz olay oluyorken iki insanın sevgisini mutluluğunu paylaşması niye insanları rahatsız ediyor ben bunu anlamıyorum. benimde sevgilim filan yok sevilmedim hayatım boyunca ama kimseyi çekememezlik etmedim şahsen.
anonim
arkadaşlar birbirini seven insanlara gelene kadar nefret edecek çok kişi var :d
arananadam
sana puanım 9 kankaaaaaaaaaaa
anonim
@anonim_bayan evet canım garip. this is türkiye. finlandiya sahilinde değil okuldasin.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
size ne kardeşim. siz ahlak bekçisi misiniz
anonim
edeb yahu...
lenda
garip olan birşey dememiş zaten toplum içinde yaşıyorsak dikkat etsinler biraz demiş
anonim
İyi de arkadaşım bakma çok mu merak ediyorsun çok mu rahatsız oluyorsun bakma. bırakın insanlar hayatlarını yaşasın. seni zorlamıyor ki o çift gel bizi izle sakın başka yere bakma diye. dizilerde, filmlerde orda burda ne sahneler var ve bu sahnelere bu kadar ses çıkmazken nedir bu sarılıyorlar, birbirini öpüyorlar yakarışı.
penceremdecicekler
ay şu an birbiriyle çatışan bütün düşüncelerin her biri okurken doğru geldi 😅
anonim
ahlak bekcisi kardes cocuk kizi darp etse gikin cikmaz, opmesi mi batiyor sana?
anonim
o zaman sex diyen favorim...😅😅
anonim
ahlaksız adamm terbiyesiz adamm!!!! f.portakal lafıdır aklima geldi bian...😅😅
anonim
okulu okul gibi kullanmayı öğrenebilsek keşke. utanma duygusunu kaybettiğimizden beri bunun adı özgürlük..
anonim
öncelikle 'sevişeceksin' tarzı gevşek bir üslupla bana cevap veren arkadaşın beyninin cinsel organıyla doğru orantılı çalıştığı kanaatindeyim ve bu arkadaşın beyinsel fonksiyonlarını kullanmamasını tavsiye ederim, zira boşa enerji harcamış olmakla birlikte topluma kötü örnek olmasından endişelenmekteyim. bir diğer hususa gelecek olursak; insanların birbirini sevmesi ve bunu fiziksel olarak göstermesinin güzel ve hoş seyler olduğu görüşüne katılmakla birlikte özel kalması ve topluma açık yer ve zamanlarda fütursuzca yapılmaması gerektiğini düşünmekteyim. o arkadaşa en kısa zamanda kendisine uygun ömürlük bir sevgili, eş adayı bulması yönünde iyi dileklerimi iletirken benim 1 yıldır bir sevgilim olduğunu ve mutlu olduğumu, topluma içerisinde nasıl davranılması gerektiğini bilerek hareket ettiğimizi söylemek isterim. evet insanların birbirine sevgisini göstermesi güzel bir şey fakat özel kalmalı bazı şeyler. amiyane tabirle 'vıcık vıcık' bir ilişkinin göstermelik olacağını düşünmekteyim. bir başka husus olarak ise toplumumuzda -malesef- bulunan ve terbiye denen nimetten nasibini almamış mahlukların hoş olmayan ve ahlak yoksunu muhabbetlerini bayan arkadaşımız üzerinden yürütebileceğini göz önüne almaları ve bu kendini bilmez ahlaksızların ucuz ve değersiz ağızlarına sakız olmamaları gerektiğini bilerek davranmaları gerekir diye düşünmekteyim. ayrıca burasının türkiye olduğu ve bizi biz yapan toplumsal değerlerin gerektirdiği şeylere dikkat edilmesi gerektiğini herkese hatırlatmak isterim. bir başka arkadaşa gelince; beni tanımadan bilmeden bayanların darp edilmesine ses çıkarmayacağım konusunda alakasız ve gereksiz bir yorum yapmasındaki mantığı sormak ve gereksinimi sormak isterim. bayanların hangi yaş grubunda olsun biz erkeklere bir emanet olduğunu, her bayanın anne/anne adayı olduğunu ve annelerin baş tacım olduğunu belirtmek isterim. biz erkeklerin fiziksel üstünlüğünü bayanları ezmede ya da şiddette kullanmasını değil onları her koşulda koruması, sahip çıkması ve bayan haklarına özen göstermesi yönünde kullanmaktan yana biri olduğunu söylemek isterim. bir diğer arkadaşın tavsiyesini dikkate almakla birlikte ise kendisine tavsiyem çok rahatsız olduğu konularda yorum yapmaması ve insanların düşüncelerine kafa yormaması gerektiğidir. İyi akşamlar omü ailesi ..